Atelier bar: CommunityCation #2 – događaj koji će okupiti sve zaljubljenike u digitalni marketing

Subotu, 11. travnja 2015. godine, rezervirajte za CommunityCation, događaj koji će po drugi put u Osijeku okupiti digitalne marketingaše. Ovaj društveni događaj bit će održan u prostoru već dobro poznatog Atelier bara, u sklopu Eurodoma, a okupljanje će započeti oko 19 h.

Tema unutar čijih okvira će se odvijati interakcija je krizna komunikacija i utjecaj medija. Gosti koji se bave digitalnim marketingom će tijekom CommunityCationa odgovarati na pitanja publike, ali i onih koji u to vrijeme budu pratili zbivanje isključivo na društvenim mrežama putem službenog hashtaga #CommunityCation.

Organizatorice kao ciljanu publiku vide različite profile ljudi, od onih koji su već u poslu i rade u IT struci, do onih mladih koji se žele uključiti u IT zajednicu, možda imaju svoje ideje, ali nemaju koga pitati, a nisu u mogućnosti plaćati skupe kotizacije za seminare i konferencije. Naglasak je na dijeljenju iskustva i znanja, ali i druženju.

CommunityCation će ovog puta ugostiti tri vrlo zanimljiva gosta koji će, na vlastitim primjerima, ali i onima koje im je CommunityCation ekipa pripremila, govoriti o kriznom komuniciranju te na koji način se postaviti prema javnosti i medijima kako bi se izbjegle negativne posljedice.

O gostima…

Davor Banović voditelj je ShoutEmovog tima u Osijeku. Ima višegodišnje iskustvo u testiranju softvera, automatizaciji testiranja i korisničkoj podršci. S razvojem ShoutEma stječe iskustva i u content marketingu te poslovnoj analizi. U slobodno vrijeme piše i filozofira.

Ivan Brozović je account manager u Degordianu, digitalnoj marketinškoj agenciji koja je osnovana 2009. i svoje urede ima u Hrvatskoj, Srbiji, BiH i Austriji. Kroz svoje iskustvo, Ivan je radio na razvoju strategija i kampanja na digitalnim medijima za preko 50 klijenata iz cijeloga svijeta. Neki od istaknutijih klijenata su Dukat, Johnson&Johnson, Njuškalo, Julius Meinl, Adriatic Luxury Hotels, ZABA, Ledo i mnogi drugi. Kroz razvoj i vođenje kampanja za klijente fokusiran je na kreativne koncepte koji zadovoljavaju poslovne ciljeve klijenta te se mogu transparentno prikazati. Ivan je vlasnik Google certifikata za Search i Display oglašavanje te je uspješno spojio neformalno obrazovanje, iskustvo iz branše te formalno obrazovanje kao magistar marketinga s Ekonomskog fakulteta u Osijeku.

Ana-Marija Petričević-Liović trenutno radi kao community manager u agenciji Ping Pong dvosmjerne komunikacije. Magistrirala je na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu (komunikacija, novinarstvo i odnosi s javnošću). Posebno se bavi SMM-om, razvijanjem i primjenom strategija na društvenim mrežama, kreiranjem sadržaja i kriznim komuniciranjem. U bogatom životopisu nižu se primjeri iskustva u novinarstu i PR-u. Ana-Marija je trenutno i urednica vijesti za Festival.hr, prvi regionalni portal koji promovira festivale.

Osim Osijek Software Cityja, sponzori koji su odlučili podržati ovaj digitalni događaj su BetaWare i restoran Kod Javora.

Dobrodošli su svi – programeri, studenti, profesori, community manageri te svi koji su zainteresirani za društvene mreže, medije i internetski marketing.

Organizatorice Andrea Lukić Tunjić i Andrea Perković pripremile su vam i nekoliko iznenađenja, kao i nagrade koje možete osvojiti. Osmislite pitanja za događaj, potvrdite dolazak putem Facebooka i pratite novosti na Facebook stranici i Twitter profilu CommunityCationa.

Predavač

                   

Davor Banović

QA Team Leader

Oradian

Profil člana

Davor Banović ima višegodišnje iskustvo u testiranju softvera, skriptnim jezicima, korisničkoj podršci i vođenju tima. U slobodno vrijeme piše i filozofira. Shoutem je platforma za kreiranje mobilnih aplikacija za pametne telefone.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *