22. CISEx Friday

Nakon (pre)dugo vremena CISEx Friday vraća se u Osijek!

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na 22. CISEx Friday koji će se održati 20. svibnja 2016. u prostoru Old Bridge Puba u Osijeku.

Budući da je više od dvije godine prošlo od prethodnog CISEx Friday-a u Osijeku druženje ćemo započeti kratkim predstavljanjem rada udruge CISEx i dosad ostvarenim rezultatima. Uvodni govor održat će Milan Puvača, član Upravnog odbora udruge CISEx.

Nastavak programa preuzet će Tajana Barančić, predsjednica udruge, koja će izvijestiti o događajima i projektima u CISEx-u kojih trenutno ne nedostaje.

Slijedi izvještaj o Osijek Mini Maker Faireu (OMMF) koji se održava 14. svibnja u Osijeku. Uz prezentaciju izvještaja organizatori će izabrati najbolje izlagače koji će svoje zamisli i ideje predstaviti i na CISEx Fridayu. Izvještaj će predstaviti Bela Ikotić uz pomoć dva izlagača sa OMMF-a.

Kako bismo svijest o važnosti primijenjene informacijsko komunikacijske tehnologije širili i prema najmlađima predavanje će održati i Tomislav Jakopec koji je svojim “Lego Robots” izlaganjima zainteresirao velik broj osnovnoškolaca!

Službeni dio programa ćemo završiti sa predstavljanjem trenutno otvorenih natječaja za razvoj i istraživanje te kratkim objašnjenjem tko su potencijalni prijavitelji i koji projekti uopće mogu sudjelovati. Predavanje će održati Tajana Barančić.

Neformalno druženje koje slijedi nakon programa idealno je mjesto za razmjenu iskustava i ideja, ali i potencijalnih poslovnih kontakata. Ima li boljeg poziva od toga?!

Prijava obavezno na Entrio: https://www.entrio.hr/event/22cisex-friday-osijek-3267

Predavači

                   

Bela Ikotić

El secretario general

BIOS/Osijek Software City

Profil člana

Glavni tajnik Osijek Software City-a Koordinator projekata Poduzetničkog inkubatora BIOS Voditelj Microsoft Innovation Center Osijek

                   

Milan Puvača

Vlasnik / direktor tvrtke, IT manager

Ofir d.o.o.

                   

Tomislav Jakopec

Poslijedoktorand

Filozofski fakultet u Osijeku

Profil člana

Veliki zaljubljenik u informacijske tehnologije općenito. Sudjeluje u izvođenje nastave na kolegijima Oblikovanje mrežnih stranica, Baze podataka II, Implementacije programskih rješenja za oblikovanje sadržaja, Elektroničko nakladništvo i knjižarstvo, Informacijsko komunikacijska infrastruktura, Projektiranje informacijskih sustava te Programiranje 2 i 3. Na Filozofskom fakultetu se od akademske 2015./2016. godine izvodi dvopredmetni diplomski studij informacijske tehnologije. Jedan od ciljeva studija je i pozitivan učinak na IT scenu u gradu Osijeku.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *