Dealing with Async JavaScript

Pozivamo vas na Frontend Talks  predavanje “Dealing with Asynchronous JavaScript koje će održati Danijel Vincijanović iz COBE-a 26.04.2018. godine. Predavanje će se održati u prostorijama tvrtke COBE s početkom u 17:30.

Dealing with Async JavaScript

Kod sinkronog modela programiranja stvari se izvršavaju jedna po jedna, jednako kako i čitamo ovaj opis predavanja – rečenicu po rečenicu, jednu za drugom. S druge strane, asinkrono programiranje omogućuje da se više stvari izvršavaju u isto vrijeme. Kada pozovemo neku akciju, naš se program i dalje izvršava. Nakon što je određena akcija dovršena, program će dobiti tu informaciju i imat će pristup rezultatima akcije. Kako bismo upravljali asinkronim akcijama u JavaScriptu postoje određeni koncepti kao što su callback funkcije, Promise i Async/Await.

U predavanju Danijel će predstaviti koncepte sinkronog i asinkronog programiranja. Proučit ćemo koji su sve nativni načini u JavaScriptu za upravljanje asinkronim akcijama i zašto nitko ne želi završiti u callback paklu. Kroz predavanje ćemo vidjeti kada i zašto (ne) koristiti callback funkcije, Promise, a kada Async/Await.

Želiš li nam se pridružiti? Ispuni ova tri podatka.

Predavač

                   

Danijel Vincijanović

Web Developer

COBE

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *