EFOS: Uvod u ASP.NET MVC [3. tehničko predavanje SSA 2015./2016.]

U subotu, 12. prosinca 2015. godine, s početkom u  9 h, na Ekonomskom fakultetu u Osijeku (dvorana 7) održat će se treće tehničko predavanje četvrte Software Startup Akademije pod nazivom “Uvod u ASP.NET MVC”. Predavanje će održati Ivan Marković, voditelj programa za cloud rješenja u tvrtki SPAN. Prije trenutne pozicije, Ivan je bio na poziciji softverskog inženjera više od godinu dana, gdje je radio na razvoju ASP.NET Web API, ASP.NET MVC i Windows Store aplikacija.

O čemu će biti govora na predavanju?

Nakon što smo na prvom predavanju “zagrebali” svijet web aplikacija, na ovom predavanju govorit ćemo o web aplikacijama nešto detaljnije. Cilj predavanja je upoznati polaznike s razvojem ASP.NET MVC web aplikacija s naglaskom na poslovnoj logici (back-endu). Polaznici će imati priliku čuti nešto više o samom MVC konceptu i izraditi svoju prvu ASP.NET MVC aplikaciju. Za sve oni koji žele aktivno sudjelovati na predavanju preporuča se instaliranje besplatne verzije alata Visual Studio 2015 (VS Community).

Podsjetimo, prijave za sudjelovanje u četvrtom izdanju Software Startup Akademije produžene su do 15. prosinca 2015. godine, a možete se prijaviti ovdje. Objave i novosti pratite putem službenog hashtaga #SSAos15_16, a ako ste jedan od polaznika SSA, pridružite nam se u LinkedIn grupi kreiranoj posebno za ovu generaciju.

Predavač

                   

Ivan Marković

Cloud Solutions Program Manager/Technology Evangelist

Span

Profil člana

Ivan Marković je Cloud Solutions Program Manager/Technology Evangelist u Spanu, odnosno na hrvatskom - Voditelj programa za cloud rješenja. Zadatak Voditelja programa za cloud rješenja je razumjeti poslovne potrebe korisnika i na temelju njih stvarati tehnička rješenja, primarno u cloudu. Trenutna pozicija omogućava mu da proučava, implementira i prezentira cloud rješenja s naglaskom na Microsoft Azure. Osim toga, Ivan radi i na koordinaciji između developmenta i salesa kroz sudjelovanje u pre-sales aktivnostima. Prije trenutne pozicije Ivan je radio na poziciji Software Developera na razvoju ASP.NET Web API, ASP.NET MVC i Windows Store aplikacija.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *