Frontend Talks: Redux – predictable state container

Drugi Frontend Talks vam donosi predavanje “Redux – predictable state container”. Predavač je Danijel Vincijanović iz COBE-a.

Redux – predictable state container

Redux – library za koji su sigurno čuli svi koji su ušli u React svijet. Library je u kratkome vremenu postao vrlo popularan zbog svoje odlične dokumentacije, jednostavnosti korištenja i veličine graška (samo 2KB). U fazi planiranja razvoja aplikacije postavlja se neizbježno pitanje – na koji način upravljati state-om aplikacije. U slučaju programskih okvira, rješenje je obično ugrađeno u sam programski okvir dok u ovome slučaju moramo sami donijeti odluku na koji način upravljati state-om. Jedna od mnogobrojnih opcija je Redux. Redux upravlja cjelokupnim state-om aplikacije spremajući ga u jedan veliki immutable objekt koji ne ažuriramo direktno.

U predavanju će Danijel Vincijanović predstaviti što je zapravo Redux i koje prednosti se postižu korištenjem istoga. Proučiti ćemo Flux arhitekturu te koje su sličnosti i razlike između Flux-a i Redux-a. Na kraju ćemo vidjeti koje sve koncepte developer može savladati ukoliko se odluči za Redux.

Želiš li nam se pridružiti? Ispuni ova tri podatka.

Predavač

                   

Danijel Vincijanović

Web Developer

COBE

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *