Java Talks 7

Nakon ljetne stanke nastavljamo s CodeCAMP predavanjima. Prvo CodeCAMP predavanje u sezoni 2017 ⁄ 18 otvorit ćemo s Java Talksom pod nazivom Java Streams – ne opterećujte se s “kako”, napišite “što”! koje će se održati 27.09.2017. godine u prostorijma tvrtke COBE (Ulica Republike Hrvatske, 33) u 17:30 sati.

Java Streams – ne opterećujte se s “kako”, napišite “što”!

Dosta je bilo objašnjavanju računalu kako da nešto učini korak po korak – Stream API Vam omogućava fokusiranje na poslovnu logiku! Uvođenje lambdi u Javu 8 omogućilo je pregledno i učinkovito programiranje uz “besplatni” multithreading. Pričat ćemo o jednostavnim funkcijama za manipulaciju streamova, paralelnom izvršavanju i praktičnim primjerima iz stvarnih aplikacija.

PREDAVAČ:

Željko Trogrlić je softverski arhitekt koji spaja timove i klijente u traženju optimalnog rješenja za klijentove potrebe. Vjeruje da u ITu uvijek treba pragmatično ići naprijed, učeći nove stvari, ali i izbjegavajući “hype”. Iako je primarno softverski arhitekt, ne ustručava se primijeniti i druge načine unapređivanja proizvodnje softvera. Kao član agilnog odbora u segmentu Fortune Global 500 poduzeća, sudjelovao je u razradi internog agilnog procesa i održavao međunarodne radionice. Trenirajući timove, uvijek naglašava kako agilne metode nisu toliko o procesima koliko o ljudima.

Želiš li nam se pridružiti? Ispuni ova tri podatka.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *