JavaScript u praksi

Nakon održanog predavanja “JavaScript od null-e” u sklopu CodeCAMP-a vrijeme je za prvu radionicu koju će održati Alen Egredžija, frontend developer iz Plave tvornice. Radionica “JavaScript u praksi” održat će se 14.06.2018. u prostorijama Plave tvornice s početkom u 17 sati! Požurite se prijaviti se na https://factory.hr/radionica/ jer je broj mjesta ograničen!

JavaScript u praksi

Na predavanju smo se upoznali s terminologijom i najčešćim greškama u JavaScriptu, a sada ćemo to znanje prenijeti kroz radionicu JavaScript u praksi.

Cilj radionice je naučiti kako postaviti projekt uz pomoć Webpacka 4 te kako pisati JS po najnovijim standardima, a da pri tome koristite NPM pakete te ES6 s “import” i “export” klauzulama. Također, na radionicama ćete se upoznati s trenutno najpopularnijim CSS procesorom (SASS). Kao rezultat pohađanja radionica očekuje se izrađeni projekt u skladu s s trendovima i dobrom praksom.

PREDAVAČ: Alen Egredžija je član osječkog web tima Plave tvornice u kojem radi kao Frontend Developer. Alen je svoj developerski put započeo još u 2.razredu srednje škole. Svoju ljubav prema JS-u otkriva na 1. godini diplomskog studija na FERIT-u, a prije toga je programirao u C, C++ i C#. Osim JS-a omiljena tehnologija mu je React, a uz to se odlično snalazi i u PHP-u (Laravel framework

PRIJAVA: https://factory.hr/radionica/ 

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *