Marketing Talks: Google Analytics #1

CodeCAMP projekt već duže vrijeme okuplja programere i dizajnere različitih profila, a napokon dolazi vrijeme i za sve marketingaše! Naime, ovaj mjesec pokrećemo Marketing Talks-e, za sve zainteresirane studente i stručnjake iz područja marketinga i komunikacija. Iako marketing nije usko vezan uz development, digitalni proizvodi moraju biti kvalitetno upakirani i prodani, a tu se najviše odražava vrijednost dobre marketinške strategije.

U sklopu Marketing Talksa pokrit ćemo prodaju, odnose s javnošću, Event Management, online i offline oglašavanje te mnoge druge marketinške teme.

Započet ćemo serijom predavanja i radionica o Google Analyticsu. Seriju predavanja otvorit će certificirani poznavatelj Google Analytics trikova, Zorin Radovančević, CEO u Escape d.o.o. Prvo predavanje održat će se 13. ožujka u 17h na Ekonomskom fakultetu u Osijeku.

Osim o ulozi Google Analyticsa, jednog od najproširenijih web analytics alata u poslovanju malih, velikih i srednjih poduzeća, predavanja će spomenuti i mogućnosti zapošljavanja na tom području. Kako su predavanja međusobno povezana, preporučamo redovno dolaženje, a za najupornije ćemo pripremiti i simbolične nagrade. Više o tome saznajte na prvom predavanju!

Iduće predavanje je predviđeno za 3. travnja, a više detalja o predavanju ćemo podijeliti uskoro.

Ako nam se želite pridružiti na prvom predavanju, ispunite ova četiri podatka. Prijave su obvezne! Vidimo se!

-> Zbog velikog broja prijava smo premjestili predavanje na Ekonomski fakultet u Osijeku, dvorana broj 2.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *