OSC Predstavlja #5: kako su počeli Bamboo Lab, COBE i Prototyp? Dođite i saznajte

Nakon 4 zbivanja iz serije OSC predstavlja i malo dužeg predaha, vrijeme je za peto izdanje i nove poslovne priče. OSC predstavlja #5 održat će se u srijedu, 23. studenog  2016. godine na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, na prvom katu u dvorani 10 u vremenu od 17:30 do 19:00 h. Zbivanje je organizirano od strane udruge Osijek Software City, a namijenjeno je svima onima koji su zainteresirani za financiranje i razvoj poslovnog pothvata, samozapošljavanje, rad s klijentima, prepreke u poslovanju i put do uspjeha tvrtki i startupa.

Program:

Boris Rauš je suosnivač web development i marketinške agencije Bamboo Lab. Boris će pričati o nastanku Bamboo Lab-a, kako je to imati privatnu tvrtku u Hrvatskoj i zašto ne trebate ići u Irsku, već ostati u Hrvatskoj i početi razvijati vlastite ideje i projekte.

Digitalnu agenciju COBE predstavit će jedan od suosnivača agencije i direktor dizajn strategije Felix Van de Sand. Tema predavanja bit će UXi (User Experience Identity), koncept koji predstavlja izgradnju digitalne prisutnosti koja identitet tvrtke odražava kroz korisničko iskustvo. UXi koristi principe neuropsihologije u kreiranju identiteta brendova, kako bi digitalna prisutnost tvrtki odražavala imidž koji tvrtka zaista želi izgraditi.

O razlozima izlaska iz uspješnih i poznatih IT poduzeća iz Osijeka i pokretanju vlastitog poduzeća  s kolegom Andrejom Mlinarevićem govorit će Vlatko Vlahek, suosnivač Prototyp-a.  Vlatko će nam detaljnije objasniti procese koje koriste na svojim projektima i što su iz njih naučili, te će nam predstaviti kratkoročne i dugoročne ciljeve poduzeća.

Želiš li nam se pridružiti? Ispuni ova tri podatka.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *