OSC Predstavlja #7: minus5 i DigitalWoo

Nakon šestog zbivanja iz serije OSC Predstavlja i duže pauze, vrijeme je za sedmo izdanje i nove poslovne priče. OSC predstavlja #7 održat će se u četvrtak, 13. lipnja 2019. godine na FFOS-u, u sobi 54 u vremenu od 18:00 do 20:00 sati. Zbivanje je organizirano od strane udruge Osijek Software City, a namijenjeno je svima onima koji su zainteresirani za financiranje i razvoj poslovnog pothvata, samozapošljavanje, rad s klijentima, prepreke u poslovanju i put do uspjeha tvrtki i startupa.

Program

Matija Cicvarić i Zoran Ćalić predstavit će minus5, tim stručnjaka koji se bavi primjenom digitalnih tehnologija u sportskom klađenju. Uz kratku prezentaciju tvrtke i planova za osječki ured, glavna tema predavanja bit će prednosti rada na proizvodu. Kroz nekoliko primjera demonstrirat će razvojni put jednog od najbržih proizvoda za online klađenje u svijetu.

Pavle Vidakoviće predstavit će DigitalWoo, tvrtku koja radi ecommerce rješenja za medium level klijenate na Woocommerce platformi. DigitalWoo govorit će o svojim zanimljivih iskustava s različitim klijentima i shopovima, proći će kroz nekoliko case Studyja (kako su postavili sinkronizaciju, kako su odradili kartično plaćanje, kako su unaprijedili tražilicu ili filtriranje proizvoda, optimizacija shopa za tražilice i slično).

Obje tvrtke također će govoriti o selekcijskom postupku kod zapošljavanja, te kakav profil osobe traže za svoj tim.

Želiš li nam se pridružiti? Ispuni ova tri podatka.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *