Software Startup Academy – šesta radionica

Šesta radionica ovogodišnje Software Startup Akademije održat će se u subotu, 25. siječnja 2014. godine na Ekonomskom fakultetu u Osijeku u dvorani 7 (1. kat). Na zadnjoj radionici ovog tipa će gostovati tim poduzeća tim tvrtke Inchoo s dvije teme.

Ivica Tadić (voditelj tima) će polaznicima predstaviti svoja iskustva u vođenju tima developera te dati neke korisne savjete primjenjive u svakodnevnom timskom radu. Aron Stanić (voditelj prodaje) će pričati o troškovima vezanima uz pokretanje, rast i razvoj startupa te različitim mogućim izvorima financiranja.

Uz njih će Tomislav Stanković (Microsoft Student Partner) predstaviti nekoliko usluga koje Microsoft nudi startupima kako bi im pružio savjetodavnu, ali i financijsku potporu u ranim fazama razvoja.

Vidimo se!

Predavač

                   

Aron Stanić

Direktor prodaje

Inchoo

Profil člana

Ekonomist u "raljama" softverske industrije :) ali snalazi se nekako jer ovdje zaista ima mjesta za različite profile. Radi u Inchoo-u kao direktor prodaje, tu je već preko 6 godina, a ranije je životno i radno iskustvo skupljao u BIOSu, Transcomu i Centru za poduzetništvo. Čvrsto vezan uz Osijek, još i više nakon dvogodišnjeg života u SADu, uključio se u rad OSC-a od samih početaka. Drago mu je kad može sudjelovati na radionicama, biti gost predavač ili barem nešto pasivnije popratiti kvalitetne događaje iz lokalne zajednice, a u udruzi ih ima pregršt. Udruge ga zapravo "prate" duže vrijeme (AIESEC, Volonterski centar Osijek), tako da mu OSC nije stran teritorij. Područja profesionalnog interesa, tj. ono što radi, što ga zanima i o čemu se s njim može aktivno popričati su marketing i prodaja (s naglaskom na inbound), prezentacijske vještine, eCommerce. Stalni posao - otac dvoje djece, orahovački zet.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *