ETFOS: jedanaesto tehničko predavanje Software Startup Akademije ”Osnove ASP.NET tehnologije za razvoj weba” [2014./2015.]

Jedanaesto i ujedno posljednje tehničko predavanje u sklopu treće Software Startup Akademije održat će se u utorak, 27. siječnja 2015. godine, na Elektrotehničkom fakultetu u Osijeku (Kneza Trpimira 2B, predavaonica 0-20). Predavanje pod nazivom “Osnove ASP.NET tehnologije za razvoj weba” održat će Ivan Marković u vremenu od 18:00 do 19:30 h.

Posljednje tehničko predavanje ovogodišnje SSA obuhvatit će teorijske osnove razvoja web aplikacija uz pomoć ASP.NET-a. Prvi dio predavanja govorit će se općenito o web aplikacijama, njihovoj arhitekturi te razvijanju odnosno korištenju web aplikacija. Nakon toga će predavanje biti usmjereno prema razvoju ASP.NET MVC aplikacija i Web API-ja. Na kraju će se proći kroz teorijske osnove, a će Ivan na primjeru pokazati najvažnije koncepte jedne ASP.NET MVC aplikacije.

Predavač

                   

Ivan Marković

Cloud Solutions Program Manager/Technology Evangelist

Span

Profil člana

Ivan Marković je Cloud Solutions Program Manager/Technology Evangelist u Spanu, odnosno na hrvatskom - Voditelj programa za cloud rješenja. Zadatak Voditelja programa za cloud rješenja je razumjeti poslovne potrebe korisnika i na temelju njih stvarati tehnička rješenja, primarno u cloudu. Trenutna pozicija omogućava mu da proučava, implementira i prezentira cloud rješenja s naglaskom na Microsoft Azure. Osim toga, Ivan radi i na koordinaciji između developmenta i salesa kroz sudjelovanje u pre-sales aktivnostima. Prije trenutne pozicije Ivan je radio na poziciji Software Developera na razvoju ASP.NET Web API, ASP.NET MVC i Windows Store aplikacija.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *