Tehnička predavanja Software Startup Akademije – treća radionica

Treća tehnička radionica Software Startup Akademije održat će se u srijedu, 22. siječnja 2014. godine na Elektrotehničkom fakultetu u Osijeku (Kampus, Cara Hadrijana 10B) u dvorani K1-15. Na trećoj radionici će Leo Tot govoriti o manipulaciji web sadržajem koristeći objektne modele, dok će Ivan Marković polaznicima pojasniti pojam Cloudcomputinga.

Vidimo se!

Predavači

                   

Ivan Marković

Cloud Solutions Program Manager/Technology Evangelist

Span

Profil člana

Ivan Marković je Cloud Solutions Program Manager/Technology Evangelist u Spanu, odnosno na hrvatskom - Voditelj programa za cloud rješenja. Zadatak Voditelja programa za cloud rješenja je razumjeti poslovne potrebe korisnika i na temelju njih stvarati tehnička rješenja, primarno u cloudu. Trenutna pozicija omogućava mu da proučava, implementira i prezentira cloud rješenja s naglaskom na Microsoft Azure. Osim toga, Ivan radi i na koordinaciji između developmenta i salesa kroz sudjelovanje u pre-sales aktivnostima. Prije trenutne pozicije Ivan je radio na poziciji Software Developera na razvoju ASP.NET Web API, ASP.NET MVC i Windows Store aplikacija.

                   

Leo Tot

Lecturer in game design, game development and robotics

Microsoft Student Partner

Game dizajner/developer, trenutno radi na dvije vlastite igre, predaje game dizajn i development na Construct 2 Game Engineu te robotiku na Arduino sustavu u Centru znanja u Vinkovcima. Student je računarstva na ETFOS-u i Microsoft Student Partner.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *