Otvorene prijave za četvrtu Software Startup Akademiju!

Microsoft Hrvatska četvrtu godinu zaredom organizira projekt pod nazivom Software StartUp Akademijabesplatnu edukaciju namijenjenu studentima, srednjoškolcima, zaposlenima i nezaposlenima, tj. svima koji bi voljeli naučiti nešto novo o razvoju softvera te osmisliti i razvijati vlastite poslovne ideje.

Kao i protekle tri godine, osječka Software StartUp Akademija provodi se u suradnji s udrugom Osijek Software City čiji će predstavnici organizirati i održati većinu predavanja i radionica te aktivno dijeliti svoja znanja i savjete s polaznicima tijekom trajanja Akademije.

Osječku Software StartUp Akademiju i ove godine podupiru Ekonomski fakultet u Osijeku, Elektrotehnički fakultet u Osijeku, Savjet mladih Grada Osijeka i Poduzetnički inkubator BIOS.

Predstavljanje projekta uz zanimljive predavače

Službeno predstavljanje projekta, sadržaja svih radionica i mentora koji će biti na raspolaganju svim polaznicima bit će održano 29. listopada 2015. godine na Elektrotehničkom fakultetu u Osijeku u dvorani 2-31 (2. kat), s početkom u 18:30 sati. Gosti predavači bit će Tomislav TipurićNina Šindija (Microsoft Hrvatska), Ivan Jelušić (u:plug) i Vojislav Pavasović (BetaWare). Sve novosti u vezi predstavljanja projekta možete pratiti putem Facebook događaja.

Ovogodišnje izdanje Akademije počinje otvaranjem prijava za sve zainteresirane putem Microsoftove web stranice koje će biti otvorene do 1. prosinca 2015. godine. Krajnji rok za predaju finalne dokumentacije Microsoftu je 3. travnja 2016. godine, a objava finalista za WinDays konferenciju 10. travnja.

Prijavite se!

Imate ideju za vrhunski startup, a smatrate da nemate dovoljno tehničkog znanja za izradu potpuno funkcionalnog rješenja? Imate dovoljno tehničkog znanja, odličnu ideju, ali ne znate kako prezentirati svoj projekt potencijalnim investitorima? Posjedujete sve navedene vještine, znate da ne možete samostalno izraditi projekt, nedostaje vam tim?

Prijavite se na Software StartUp Akademiju, poslušajte predavanja i savjete naših iskusnih predavača, mentora i partnera, upoznajte se s ostalim sudionicima, steknite vještine koje vam nedostaju i dokažite svima da je baš vaša ideja najbolja! Sve informacije o projektu, kao i formu za prijavu, možete pronaći >> ovdje <<.

Najave događaja

  • Nema nadolazećih događaja.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *