Digital Design Academy se vraća!

I ove godine organiziramo Digital Design Academy (DDA) koja će se održati na Ekonomskom fakultetu u Osijeku u trajanju od 03.03.2018. do 12.05.2018. godine. Predavanja i radionice počinju u 9:00 i traju do 12:30 sati, dok je maksimalan broj polaznika dvadeset.

Gdje se prijaviti

Prijave možete pronaći na stranici digitaldesign.academy, rok za prijevu je 26.veljače u 12:00 sati. I ove godine broj polaznika ograničen je na maksimalno 20 (sa zadržavanjem promjene broja ukoliko se pokaže potreba potrebe).

Što je Digital Design Academy?

Digital Design Academy je povezani niz besplatnih predavanja i radionica u određenom vremenskom razdoblju tijekom kojeg će polaznici imati mogućnost upoznavati se s dizajnom uz pomoć predavača iz struke. Predavači su profesionalci koji duži niz godina djeluju u razvoju dizajnerske zajednice kroz predavanja i radionice na području Hrvatske i regije. 

Ovog puta predavanja i radionice obuhvatit će dizajn korisničkog sučelja i korisničkog iskustva (UI i UX dizajn). No, obradit će se i teme poput uvoda u dizajn, tipografije, mrežnog sustava, ilustracija , UI animacija, dizajniranje za mobilne uređaje i mnoge druge. Takođ­er će se posvetiti pažnja temi izradi web sučelja. 

Rapored i teme radionica možete pogledati na linku.

Jačanje dizajn zajednice

Cilj akademije je jačanje i povećanje dizajnerske zajednice te priprema polaznika za bolju konkurentnost na tržištu rada. Dodatna prednost je daljnji razvoj dizajnerskih vještina i mogućnost zapošljavanja u tvrtkama koje sudjeluju kao organizator ili partner.

Ove godine fokus na UI/UX dizajnu

“Nakon održavanja prošlogodišnjeg DDA i evaluacije anketa polaznika, organizacija je uvidjela problem nedostatka fokusa na UI/UX, te smo odlučili ovogodišnji fokus staviti upravo na digitalni dizajn.” rekao je voditelj akademije, Mihael Tomić.

Suradnja između Osijeka, Zagreba i Njemačke

Organizatori su udruga Osijek Software City uz osječke tvrtke Mono i Prototyp, dok su partneri na projektu tvrtke Marivo, Radnja, Mit, COBE, vodeći svjetski online časopis na polju dizajna i front end developmenta Smashing Magazine, Ekonomski fakultet u Osijeku te Studio 33.

 

Najave događaja

 • Nema nadolazećih događaja.

3 komentara na Članak

 1. Igor napisao:

  Pozdrav.
  Vrijeme radionica koje će biti otprilike? Pišu datumi ali ne i sati.
  Dopodne, opodne, navečer? :)

  1. Ivan Jurlina napisao:

   Pozdrav Igore, predavanja i radionice počinju u 9:00 i traju do 12:30 sati.

 2. Antonio napisao:

  Je li potrebno neko predznanje za sudjelovanje? :)

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *