OSC Član/Tvrtka

Adcon

Osnovan u svibnju 2010. s glavnim ciljem pružanja usluga i proizvoda u telekomunikacijskom sektoru, Adcon d.o.o. se od svog osnutka etablirao kao fleksibilan, pouzdan i susretljiv suradnik uvijek rastućoj mreži internacionalnih partnera.

Između ostalog, Adcon svoje opširno iskustvo u telekomunikacijama koristi za izradu ineroperabilnih, visoko dostupnih sustava za rad u realnom vremenu drugim sektorima kao što su energetika, banke i ostalima koji imaju imaju slične potrebe u području IT rješenja.

Adcon inzistira na izvrstnosti u svim segmentima poslovanja kako bi svojim klijentima i partnerima pružio što veću moguću kvalitetu usluga i proizvoda. Nije bitno samo odraditi posao, nego je već i prilikom prve isporuke ključno postići vrhunsku kvalitetu.

Adcon svoju snagu bazira na ljudskom potencijalu. Timovi se sastoje od računalnih i telekomunikacijskih eksperata koji su svoju kvalitetu dokazali na mnogobrojnim uspješnim internacionalnim projektima. Tvrtka iz dana u dan, u sve većoj mjeri ulaže u znajne kako bi potpuno razumjeli i ispunili zahtjeve svojih klijenata i tako postigli zajedničke ciljeve.

Fleksibilnost koja se inače podrazumjeva smo kod manjih pružatelja usluga je uvijek bio i uvijek će i biti jedan od glavnih principa poslovanja. Ni jedan problem ili zahtjev nije premalen. Također, zahvaljujući partnerstvu sa velikim tvrtkama, ni jedan problem ili zahtjev nije preveliki.

Klijent koji se vraća je jedini prihvatljivi način poslovanja. Adcon čini sve potrebno kako bi svojim partnerima i klijentima dao što više razloga za dugoročnu suradnju.

U relativno kratkom vremenu, Adcon je stvorio respekatiblnu listu referenci iz svijeta telekomunikacija i energetike.

PREDSTAVNIK: Ivan Varga, ivan.varga@adcon.hr