OSC Član/Tvrtka

Algebra d.o.o.

Algebra je najveća i najbrže rastuća obrazovna grupacija u Hrvatskoj i regiji. Tijekom 21 godine postojanja, obrazovne programe raznih vrsta u Algebri je završilo više od 120.000 pojedinaca, a godišnje u njezin obrazovni sustav ulazi oko 15.000 polaznika razne dobi na nekom od 25.000 seminara i drugih obrazovnih programa.

Algebra je usmjerena na visoko obrazovanje (preddiplomske i diplomske studije, te MBA program e-Leadershipa), obrazovanje odraslih i certifikacijske seminare, korporativna školovanja, pomoć srednjoškolcima pri upisu na fakultet i pripremama za maturu, digitalno obrazovanje učenika osnovnih škola, stručne radionice za ravnatelje i djelatnike škola, te eLearning projekte. Djeluje i kroz Algebra LAB, jedinstveni inovacijski centar koji pomaže tvrtkama, javnim službama i start-up projektima razviti inovativna poslovna rješenja koja će potaknuti konkurentnost gospodarstva.

Algebra je danas najznačajniji obrazovni partner tvrtki poput Microsofta, Googlea, Oraclea, Cisca, Adobea, Red Hata, VMwarea i mnogih drugih, a ujedno je i članica brojnih eminentnih akademskih inicijativa tih tvrtki koje njezinim studentima osiguravaju brojne prednosti. Sredinom 2014. Microsoft je proglasio Algebru svjetskim edukacijskim partnerom godine. Poslovanje Algebre temelji se na kontinuiranom ulaganju u nastavne programe, predavački kadar i njihovo stručno usavršavanje te ukupno poboljšanje kvalitete usluge. Danas Algebru čini više od 140 zaposlenika i preko 500 predavača.

Predstavnik tvrtke: Marko Drenovački, marko.drenovacki@algebra.hr

Sjedište:
Maksimirska 58a Zagreb
Email:
info@algebra.hr
Web:
https://www.algebra.hr/