OSC Član/Tvrtka

Inchoo

Inchoo pruža potpunu uslugu stvaranja eCommerce rješenja, od planiranja, dizajna, izrade i optimizacije postojeće online trgovine do migracije na drugu platformu ili stvaranja nove trgovine od samog početka.

U tom poslu smo od 2008. godine te iza sebe imamo 450 projekata s više od 150 klijenata iz 45 zemalja.

Trenutno brojimo 50-ak zaposlenika koje čine backend i frontend developeri, dizajneri, optimizacijski tim, prodajni i marketinški tim te voditelji ureda. Naša vrata su uvijek otvorena kvalitetnim zaposlenicima, pogledajte koji su natječaji trenutno aktivni ili pošaljite otvorenu zamolbu.

Kako bismo obuhvatili razne potrebe izrade online trgovina, imamo iskustva s radom na različitim eCommerce platformama.

Magento je primarna platforma na kojoj razvijamo online trgovine od 2008. godine. Pruža potpunu fleksibilnost i kontrolu nad izgledom, sadržajem i funkcionalnosti trgovine. Uz velik izbor već gotovih ekstenzija i pratećih sustava koji olakšavaju izradu, oko sebe okuplja snažnu zajednicu trgovaca, programerskih tvrtki i podrške.

Sylius platformu koristimo za manje trgovine koje trebaju brži rok izrade, ali i za visoko customizirana rješenja neovisno o veličini. Za potrebe izrade B2B trgovina tu je OroCommerce platforma u kojoj već osnovna instalacija uključuje razne funkcionalnosti potrebne za B2B poslovanje i poboljšavanje korisničkog iskustva.

Ulažemo u znanje svojih zaposlenika kako bismo klijentima predložili i pružili najbolju moguću uslugu i rješenje. Upravo zbog toga smo uz bok s vrhunskim eCommerce pružateljima usluga u svijetu kao jedan od partnera s najvećim brojem certificiranih stručnjaka u Magentu – 28 certificiranih developera i 24 Solution Specialista.

Imamo i status Google Partnera, koji smo zaslužili znanjem i certifikatima našeg optimizacijskog tima koji se brine da se vaša online trgovina nađe na vrhu tražilica i ostvaruje najbolje moguće prodajne rezultate!

Vrlo nam je važna aktivnost i u lokalnoj IT zajednici. Jedni smo od osnivača udruge Osijek Software City i uvijek se trudimo podržati razvoj i jačanje ove pozitivne zajednice predavanjima, radionicama, praksama, sponzorstvima i sudjelovanjem u raznim projektima.

Naš posao ne prestaje lansiranjem online trgovine. Težimo dugoročnoj suradnji s klijentima, pomažući im u ostvarivanju ciljeva i profita kombinacijom tehničkih inovacija i marketinških strategija na raznim online kanalima i platformama. Od tražilica i društvenih mreža preko email i offline kampanja.

Tražite li tvrtku s kojom ćete na jednom mjestu dobiti sve što je potrebno kako bi vaša online trgovina bila uspješna, javite nam se!

PREDSTAVNIK: Tomislav Bilić, tomislav@inchoo.net