OSC Član/Tvrtka

Informatika Fortuno

Mi smo tim koji uspješno djeluje od 1996. godine. Sinergijsko djelovanje ovog tima rezultiralo je osnivanjem tvrtke Informatike Fortuno d.o.o. 2007. godine. Godinama smo obogaćivali svoj kadar iz više razloga. Zbog povećane potražnje za našim uslugama i širenja poslovanja na području marketinga, Fortuno tim sada je brojniji i čine ga ljudi različitih profila.

Poduzeće se sastoji od dva odjela:

  1. Fortuno software – usluge izrade i održavanja softverskih rješenja, savjetovanje, definiranja poslovnih procesa, sistem integracija, edukacija podrška krajnjim korisnicima naših proizvoda.
  2. Fortuno računala – distribucija hardvera i softvera, umrežavanje te održavanje i servisiranje računalne i komunikacijske opreme, razvoj i održavanje mreža.

Našim partnerima pomažemo prilikom definicije poslovnih procesa kako bi unaprijedili postojeće poslovanje. Svakom partneru pristupamo individualno i zajedno s njim izrađujemo sustav koji će pratiti njegov rast u budućnosti. Cilj je da naše rješenje prati organizaciju tvrtke a ne obrnuto.

Održavamo jednu od najvećih mreža u ovom dijelu Hrvatske. Mreža se sastoji od 181 servera i 698 računala koja se nalaze na više od 130 lokacija. Prilikom izrade ove mreže koristili smo razne tehnologije a trenutno su u stalnoj vezi lokacije fizički udaljene 20 kilometara.

PREDSTAVNIK: Mario Levanić, mario.levanic@fortuno.hr

Sjedište:
Sajmište 2, 32000 Vukovar
Telefon:
+385 32 341 264
Email:
fortuno@fortuno.hr
Web:
http://www.fortuno.hr