OSC Član/Tvrtka

Inovativni trendovi d.o.o.

Tvrtka Inovativni trendovi d.o.o. osnovana je 2011. godine i profilirala se kao proizvođač pouzdanih rješenja za naprednu obradu velike količine podataka (“big data”) u prostorno distribuiranim informatičkim sustavima.

Razvoj baziramo na Java programskom jeziku te open-source tehnologijama: Spring framework, Hibernate, Angular, a u posljednje vrijeme sve više koristimo Kotlin programski jezik, kako na “server side” tako i na mobile dijelu razvoja.

U izradi visoko skalabilnih i visoko dostupnih sistema, koristimo OpenSource “big data” tehnologije: Akka, Apache Cassandra te Apache Kafka na koju smo trenutno najviše fokusirani.

U posljednjih godinu dana, tvrtka Inovativni trendovi sudjelovala je u različitim  projektima – od izgradnje vlastitog SMS gateway rješenja namijenjenog internacionalnom distribucijskom čvorištu, do suradnje u timu za programsko održavanje “messaging” sustava kod regionalnih telekom operatera ili izgradnji sustava za nadzor prometa u Nizozemskoj, izvozeći svoje usluge u internacionalnom “Outsourcing” projektu.

Sjedište:
Trnsko 15a, 10000 Zagreb
Email:
info@inovatrend.com
Web:
http://inovatrend.com/?lang=hr