OSC Član/Tvrtka

Osvit

Poduzetnički inkubator Osvit osnovan je 18. travnja 2003. godine kao poduzetnička zadruga.

Osvit djeluje na principu socijalnog poduzetništva te s tom svrhom 12 zadrugara kontinuirano radi na rađanju novih poduzetnika te pružanju uvjeta poduzetnicima koji nemaju prostorne i tehničke uvjete za razvoj poduzetništva u svojim prostorima. Svrha osnivanja poduzetničkog inkubatora bila je prvenstveno osigurati poduzetnicima uvjete za brži razvoj njihovih tvrtki.
Kroz godine je Poduzetnički inkubator Osvit prilagođavao svoju djelatnost uvjetima tržišta te je 2012. proširio svoju djelatnost i na korisnike izvan prostora samog inkubatora.
2011. godine Poduzetnički inkubator Osvit je proglašen za najbolji poduzetnički inkubator u Republici Hrvatskoj.
Projektima sufinanciranim od strane Osječko-baranjske županije, Ministarstva poduzetništva i obrta te EU projektom DORIBIS Network započelo je stvaranje platforme za razvoj poduzetništva mladih i novih tehnologija na širem području djelovanja Poduzetničkog inkubatora Osvit.
Trenutno je u završetku izgradnja novog objekta Tehnološkog parka Osvit u Industrijskoj zoni Janjevci u Donjem Miholjcu, a koja je financirana u sklopu projekta DORIBIS Network, nositelja Miholjačkog poduzetničkog centra na kojem, uz PI Osvit, u svojstvu partnera sudjeluju i Poduzetnički inkubator BIOS te Općina Magadenovac.

PREDSTAVNIK: 

Sjedište:
Vukovarska 142, 31540 Donji Miholjac, Hrvatska
Telefon:
+385 95 903 8089
Email:
boris.poslon@osvit.biz
Web:
http://www.osvit.biz