OSC Član/Tvrtka

PROTOTYP

Interaktivna korisnička sučelja, web i mobilne aplikacije

Dizajniramo i razvijamo poslovna rješenja za sportsku, financijsku, zdravstvenu, retail i gaming industriju. Saznaj više na prototyp.digital

Razvoj lokalne zajednice

Rado sudjelujemo u lokalnoj zajednici i dijelimo svoje iskustvo. Ponosni smo član Osijek Software City udruge, Design Initiative Osijek (DIO) te Digital Design Academy (DDA) u čijem sastavu djelujemo za napredak IT i dizajn zajednice. Pored toga, sudjelujemo u organizaciji edukativnih predavanja i konferencija kao što su KulenDayzi, CodeCamp, DesignTalks i Software Startup Academy.

U potrazi si za novim izazovima i želiš graditi svoju karijeru u PROTOTYP-u?

Dizajniramo upotrebljiva, jasna i brza korisnička sučelja s korisnikom u središtu pozornosti. Kreiramo modularna sučelja koja skaliraju s proizvodom te se prilagođavaju okolnostima i kontekstu korištenja, a naš tech-stack i metodologije prate industrijske standarde. Uglavnom smo orijentirani oko JavaScripta, trenutno koristimo React i Vue.js za razvoj sučelja, a sutra bi mogli i Flutter.

Dosta smo naslonjeni na Firebase za backend, iako smo verzirani i u .NET Core i NodeJS-u. Infrastruktura nam je većinom na Firebase-u, Amazon AWS-u i Microsoft Azure-u, dok za iOS i Android aplikacije koristimo React Native.  Za CSS uglavnom koristimo moderni PostCSS build iako eksperimentiramo sa Styled componentsima i CSS Modules-ima.

Možeš pogledati aktivne natječaje ili poslati otvorenu molbu na hello@prototyp.digital. Radujemo se tvojoj prijavi! 😃

Zanimaju te naše usluge?

Ako imaš poslovnu ideju koju želiš pretvoriti u proizvod ili tražiš tvrtku partnera za rad na zajedničkim projektima, javi nam se na hello@prototyp.digital ili našem predstavniku.

 

Predstavnik: Andrej Mlinarević, andrej@prototyp.digital