OSC Član/Tvrtka

VONing

VONing je privatna tvrtka specijalizirana za web razvoj, UI/UX dizajn i digitalni marketing. Potpuno smo orijentirani na klijente i njihove potrebe u procesu razvoja koristeći iskustva i znanja do kojih smo došli radeći na velikom broju projekata.
Osnovna misija kojom se svakodnevno vodimo je izrada visokokvalitetnih, cijenom pristupačnih rješenja koja imaju za cilj doprijeti do krajnjeg korisnika. Cilj je našim partnerima/klijentima osigurati povećanje prihoda i unaprijediti njihovo elektroničko poslovanje. Pored velikog broja start-up IT tvrtki, želimo svima postati partner specijaliziran za front-end razvoj, a ne konkurencija. U središtu našeg rada je UX (User Experience – korisničko iskustvo), koji poboljšavaju učinke pružajući korisniku informacije u skladu s njegovim očekivanjima te stvarajući pozitivno iskustvo koje ulijeva povjerenje za daljnju suradnju.

Naša priča je nastala željom našeg osnivača, koji je ujedno i sveučilišni profesor s više od 20 godina radnog iskustva u IT sektoru, da tržištu ponudi dobra softverska rješenja po povoljnim i pristupačnim uvjetima, pritom koristeći sve raspoloživo vrijeme za obrazovanje svojih studenata (visokoobrazovanih mladih ljudi) kako bi se brže i lakše uključili u realni sektor i poslovanje. Uključivanje mladih i visokoobrazovanih ljudi nam je donijelo svježu dozu kreativnosti i fleksibilnosti kojom se izdvajamo od ostalih na tržištu.

Pored već navedenih usluga koje su u našem fokusu, bavimo se i edukacijama kroz razne tečajeve kao: grafički i web dizajn, e-marketing, e-poduzetništvo, e-poslovanje, HTML i CSS, JavaScript, PHP i MySQL, C#, C++, Java i Python. Cilj nam je obrazovanje novih stručnjaka za softversku industriju u našoj regiji, kao i popunjavanje tvrtke novim ljudima koji nam pomažu u stalnom napretku u svim elementima našeg poslovanja.

PREDSTAVNIK: dr. sc. Dejan Viduka, dejan@voning.eu

Sjedište:
Vijenac Dinare 3, Osijek
Telefon:
+385(0)92-34-35-915
Email:
info@voning.eu
Web:
https://www.voning.eu/