OSC Član/Tvrtka

RT-RK

Institut RT-RK Osijek d.o.o. za informacijske tehnologije je nastao kao rezultat suradnje Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek i Naučno istraživačkog Instituta RT-RK Novi Sad.

RT-RK d.o.o. jedna je od vodećih tvrtki u regiji iz područja informacijskih tehnologija. Osnovana je na Fakultetu Tehničkih Nauka u Novom Sadu prije više od dvadeset godina.

RT-RK d.o.o. je tvrtka koja se bavi pružanjem usluga razvoja softvera i ponudom vlastitih softverskih rješenja u području sustava za rad u stvarnom vremenu, s fokusom na područje multimedije, komunikacija i softvera za automobilsku industriju. Sa sjedištem u Novom Sadu i odjeljenjima u Beogradu, Banja Luci i Osijeku, RT-RK danas zapošljava više od 700 stručnjaka iz područja informacijskih tehnologija, što ju čini jednom od najvećih tvrtki za razvoj softverskih rješenja u regiji jugoistočne Europe. Imagination (MIPS), Cirrus Logic, TTTech, Marvell, Google, Qualcomm, ST Microelectronics, Kudelski, Nagra, samo su neka od imena s liste naših zadovoljnih partnera i klijenata.

Mi nudimo:

  • stimulativno radno okruženje u prostorijama tvrtke na našoj najnovijoj lokaciji u Osijeku
  • fleksibilno radno vrijeme i neobavezan stil odijevanja
  • rad s najmodernijim razvojnim platformama i alatima
  • stalno stručno usavršavanje
  • dobro plaćen posao
  • mogućnost putovanja u inozemstvo po potrebi (SAD, Europa)

PREDSTAVNIK: 

Sjedište:
Cara Hadrijana 10b, Osijek
Telefon:
+385-(0)95-563-63-58
Email:
Zvonimir.Kaprocki@rt-rk.com
Web:
http://www.rt-rk.com/