OSC Član/Tvrtka

Bamboo Lab

BambooLab d.o.o. tvrtka je koja se bavi web razvojem i digitalnim marketingom.

Naša priča započinje putovanjem i željom da suosnivači tvrtke sva internacionalna iskustva i rad u inozemstvu spoje u jednu jaku točku – Bamboo Lab, i to u Osijeku.

Fokusirani smo na razvoj web stranica te web aplikacija kroz inovativne tehnologije (Ruby on Rails) i svježu dozu kreativnosti, a sve projekte obrađujemo i kroz data reserch i marketinški aspekt kako bi stvarali web projekte koji će prodavati.

Osim digitalnog marketinga, Bamboo lab bavi se i edukacijama te tako educiramo veće firme u HR i inozemstvu te dijelimo znanje o digitalnom marketingu koji je prijeko potreban za mnoge male i srednje velike tvrtke na domaćem, ali i na stranim tržištima. Ako trebate social media strategiju za vaš marketing program, povećan promet vaše web stranice ili konzultacije o sigurnosti i optimizaciji vašeg weba, rado ćemo vam pomoći.

Bamboo lab sada posluje u timu mladih entuzijasta i radi sa vodećim brandovima poput Zdenka sira, BrownForuma i sličnih. O svim iskustvima dijelimo znanja i pišemo na blogu tvrtke koji redovito nadopunjujemo svježim informacijama i novostima, kao i stranice Bamboo laba na društvenim mrežama Facebook_BL, Instagram_BL i Twitter_BL.

Radite na novom web projektu, trebate izgraditi brand i ojačati svoj proizvod? Javite se našem timu koji je vaša jednosmjerna karta prema uspješnom web projektu!

PREDSTAVNIK: Iva Soldo, soldoiva@gmail.com

Sjedište:
Josipa Jurja Strossmayera 341, Osijek
Telefon:
+385 (91) 931 9106
Email:
contact@bamboolab.eu
Web:
http://www.bamboolab.eu