OSC Član/Tvrtka

Bamboo Lab

Bamboo Lab je full-service digitalna agencija koja od 2014. pruža pametna digitalna rješenja i proizvode.  Usluge agencije obuhvaćaju 3 glavna područja:

– razvoj, dizajn i optimizaciju custom web stranica i aplikacija
– digitalni marketing (social media marketing, digital advertising)
– digital consulting (custom radionice i 1:1 konzultacije)

Tim broji više od 20 članova, a primarno djeluje iz Osijeka. Bamboo Lab kroz posljednjih 7 godina radi s najvećim brendovima u Hrvatskoj i svijetu. Uspješno su kreirali i optimizirali web shopove za Loccitane.si,  kreirali web aplikacije za pilote za Scanlon u Irskoj, ali i stvarali marketinške kampanje i social media on-spot pokrivanja događaja za Jägermeister i A1 Hrvatska za koja su osvajali nagrade poput SoMoBorac.

TECH STACK
Fokus je na izradi custom web stranica i aplikacija u Ruby on Rails frameworku, Shopify e-commerce rješenjima, te frontend tehnologijama poput Reacta i Vuea, dok je marketing usmjeren na implementaciju najnovijih digitalnih formata poput Instagram Reelsa, Vodiča i Tik Tok video sadržaja.

COMMUNITY
Aktivan član IT zajednice te dugogodišnji član Osijek Software City udruge.  Sudjeluju na konferencijama poput KulenDayza, WebCampa, RubyConfa i Infobit Shifta te doprinose kroz predavanja na osječkom sveučilištu na kojem su članovi tima na doktoratima te part-time  asistenti. Godinama su i dio jednog od najvećih medijskih festivala u Hrvatskoj – Weekend Media Festival na kojem posljednjih 5 godina organiziraju panel kojim svake godine najavljuju nove digitalne formate i novosti iz svijeta digitalnog marketinga najvećim regionalnim marketinškim stručnjacima.


 

Sjedište:
Josipa Jurja Strossmayera 341, Osijek
Telefon:
+385 (91) 931 9106
Email:
contact@bamboolab.eu
Web:
http://www.bamboolab.eu