OSC Član/Tvrtka

COBE

COBE (Creators Of Beautiful Experiences) je digitalna agencija sa sjedištem u Münchenu i uredom u Osijeku. Iako je u početku tim u Osijeku uglavnom bio zadužen za development, danas uz developere imamo i cijeli tim dizajnera koji priprema dizajn strategiju, radi na digitalnom brandingu te UI i UX dizajnu. Development tim onda razvija digitalne proizvode poput mobilnih aplikacija ili web stranica, a uz sve to radimo i Code, UX te QA review-ove. Klijente s kojima radimo možete vidjeti na našoj web-stranici. 

Prilikom razvoja digitalnih proizvoda, koristimo agilni pristup koji garantira potpunu uključenost klijenta kroz cijeli projekt, a time rezultira i proizvodima kreiranim baš prema potrebama i željama klijenta. Klijenti od samog početka do samog kraja projekta sudjeluju, komentiraju i utječu na finalan proizvod s kojim će obje strane biti zadovoljne.

COBE je ponosan član uprave Osijek Software City-a u sklopu kojeg često organiziramo događanja vezane uz dizajn, web i mobilni development te sudjelujemo u drugim edukacijama i projektima.

Ako vaša tvrtka treba novi digitalni identitet, redizajn, review, novu web stranicu ili mobilnu aplikaciju, kontaktirajte nas. Rado ćemo razgovarati o vašim idejama, te s vama podijeliti naša iskustva i prijedloge. Kontaktirajte nas na osijek@cobeisfresh.com!

 

PREDSTAVNIK: Ivan Jurlina, ivan.jurlina@cobeisfresh.com