OSC Član/Tvrtka

COBE

COBE (Creators Of Beautiful Experiences) je full service agencija sa sjedištem u Münchenu i uredom u Osijeku. Naš dizajn odjel zadužen je za istraživanja, pripremanje dizajn strategije, digitalni branding te UI i UX dizajn. Development tim u Osijeku razvija digitalne proizvode poput mobilnih aplikacija ili web stranica. Neki od naših zadovoljnih klijenata su Adidas, Audi, Vodafone, Uni Credit banka i Wirecard.

U središtu našeg dizajn procesa nalazi se UXi (User Experience Identity), princip koji pojednostavljuje stvaranje jedinstvenih korisničkih iskustava, a temelji se na najnovijim istraživanjima u neuropsihologiji. Na taj način izbjegavamo skupe pokušaje i pogreške koje se često javljaju kod tradicionalnih principa u kreativnim agencijama.

Prilikom razvoja digitalnih proizvoda, koristimo agilni pristup koji garantira potpunu uključenost klijenta kroz cijeli projekt, a time rezultira i proizvodima kreiranim baš prema potrebama i željama klijenta. Klijenti od samog početka do samog kraja projekta sudjeluju, komentiraju i utječu na finalan proizvod kojim će obje strane biti zadovoljne.

COBE je ponosan član Osijek Software City-a u sklopu kojeg često organiziramo događanja vezane uz mobilni development te sudjelujemo u drugim edukacijama i projektima.

Ako vaša tvrtka treba novi digitalni identitet, redizajn, novu web stranicu ili mobilnu aplikaciju, kontaktirajte nas. Rado ćemo razgovarati o vašim idejama, te s vama podijeliti naša iskustva i prijedloge. Kontaktirajte nas na osijek@cobeisfresh.com.

PREDSTAVNIK: Josip Jurišić, josip.jurisic@cobeisfresh.com