OSC Član/Tvrtka

Collective:mind

Collective mind DEV sestrinska je kompanija njemačkog „trojstva“ collective mind – uz collective mind solutions i collective mind AI.

Usluge koje nudimo su web i mobile development te UX/UI dizajn. Sve što spada u te kategorije ili je povezano s njima je naša svakodnevica.

Ured collective mind DEV-a je u Osijeku, a članovi collective:tima su iz Osijeka, drugih gradova u Hrvatskoj, ali i iz susjedne nam Bosne i Hercegovine.

Mladi smo i tako se (većinom ) osjećamo, pa u svaki projekt ulazimo ambiciozni i s puno energije i ideja. Na hrvatskom tržištu smo od 2018. godine, a do sada smo radili većinom s njemačkim klijentima, odakle smo krenuli.

No, 2023. godina nam donosi dosta novosti. Osim što postajemo član OSC-a u čijem radu ćemo aktivno i rado sudjelovati, vrijedno radimo na novim, korisnim i zanimljivim projektima diljem Hrvatske i inozemstva.

Ako Vaša tvrtka, obrt, udruga ili Vi kao pojedinac trebate pomoć oko realiziranja Vaše ideje za web stranicu ili mobilnu aplikaciju ili Vam pak treba pomoć oko rebrandinga i dizajna, slobodno nam se javite. Rado ćemo Vaše želje pretvoriti u djelo! Javite nam se na backoffice@collectivemind.dev.

Sjedište:
J. J. Strossmayera 341, Osijek
Telefon:
099 347 5532
Email:
backoffice@collectivemind.dev
Web:
https://collectivemind.dev