OSC Član/Tvrtka

Infobip

Infobip je vodeća globalna IT i telekomunikacijska tvrtka koja pruža usluge mobilnih komunikacija u oblaku za poslovne korisnike te im omogućava da dostavljaju poruke preko bilo kojeg kanala, bilo kojeg uređaja, u bilo koje vrijeme i bilo gdje u svijetu.

Naš portfelj čine profesionalna rješenja za obradu i dostavu SMS i voice poruka, telefonskih poziva, push notifikacija, e-maila te poruka putem popularnih messaging aplikacija. Na taj način omogućavamo besprijekorne mobilne interakcije između poduzeća i ljudi te pojednostavljujemo integraciju gotovo svih komunikacijskih mogućnosti.

S više od desetljeća iskustva u industriji, Infobip se proširio na 70+ ureda na šest kontinenata, nudeći vlastitu platformu za razmjenu poruka s kapacitetom dosega više od sedam milijardi mobilnih uređaja u 190+ zemalja, povezanih s više od 800 telekomunikacijskih mreža. Surađujemo s vodećim mobilnim operaterima, aplikacijama za razmjenu poruka, bankama, društvenim mrežama, tehnološkim tvrtkama i agregatorima.

Trenutačno brojimo oko 3500 zaposlenika, od toga je 900 inžinjera, a te brojke kontinuirano rastu.

Sjedište:
Istarska 157, 52215 Vodnjan
Web:
https://www.infobip.com/