OSC Član/Tvrtka

iOLAP d.o.o.

Poslovanje iOLAP-a prvenstveno se bazira na IT uslugama i konzaltingu iz područja analitike podataka, dizajna i razvoja aplikacija te umjetne inteligencije i strojnog učenja, a pritom se koriste najmodernije tehnologije i dugogodišnja partnerstva s vodećim tehnološkim kompanijama kao što su, među ostalima, Amazon Web Services (AWS), IBM i Microsoft.
iOLAP je američka IT tvrtka s europskim sjedištem u centru grada Rijeke osnovanim 2011. godine. Kao globalna tvrtka postoji već preko 20 godina te pruža usluge izrade informatičkih rješenja po mjeri regionalnim i internacionalnim klijentima, od startupa do Fortune 500 i Fortune 100 kompanija, odnosno kompanijama svih veličina i iz mnogobrojnih industrijskih vertikala.
U Hrvatskoj imaju preko 200 zaposlenika koji rade u najmodernijim tehnologijama te na projektima koji imaju utjecaj na globalnom tržištu. Danas razvijaju projekte za tvrtke poput NASA-e, iRobota i Activision Blizzarda.

Stackshare: https://stackshare.io/iolap/iolap

 

Zanima te kako je biti Solution Builder?

U iOLAP-u vlada opuštena atmosfera koja omogućava razvoj tehničkih i socijalnih te drugih poslovnih vještina i kompetencija. Timski rad i pomaganje te otvorena komunikacija su core vrijednosti koje se njeguju unutar kompanije. Smatraju kako se jedino na taj način može omogućiti kvalitetan odnos te iskrenost s kojom se osigurava napredak. Druženje i zabava su bitna komponenta – zato imaju brojne happy houre, teambuildinge, quiz nights, book club meetinge te ostale društvene evente.

Svaki zaposlenik ima svog tehničkog leada i mentora za karijeru. Mentor za karijeru pomaže osobi postići svoj potencijal te usmjeravati i savjetovati u tom procesu. Imaju strukturiran i transparentan career path kroz koji se zaposlenici prate, napreduju i nagrađuju na godišnjim reviewima. Svaki zaposlenik ima svoj individualni razvojni plan te mogućnost interne mobilnosti.

Kako bi uskladili privatno i poslovno vrijeme, omogućava se fleksibilno radno vrijeme te remote rad. Svaki zaposlenik kreira paket benefita po svojim željama (plaćeni dječji vrtić, sistematski pregled, dopunsko osiguranje, parking, edukacije, novčani bonusi, dodatna oprema i dr.). Također, svaki zaposlenik dobije individualni budžet za edukaciju koji koristi za svoj osobni profesionalni razvoj. Uz sve navedene pogodnosti, svaki individualac ima mogućnost dobiti baby bonus, referral bonuse, annual performance bonuse te Top performer bonus.

Sviđa vam se do sada pročitano?! Kliknite na otvorene pozicije i zakažite svoje druženje s iOLAP-om.

 

PREDSTAVNIK: Davor Kovač, dkovac@iolap.com

Sjedište:
Prolaz Marije Krucifikse Kozulić 1, Rijeka
Telefon:
+385 (0)51 334 456
Email:
info@iolap.com
Web:
https://www.iolap.com