OSC Član/Tvrtka

Institut RT-RK Osijek d.o.o.

Institut RT-RK Osijek je osnovan u ožujku 2015. godine kao rezultat suradnje Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek i Istraživačko-razvojnog Instituta RT-RK Novi Sad.
Institut RT-RK Osijek d.o.o. za informacijske tehnologije je tvrtka koja se bavi pružanjem usluga razvoja softvera i ponudom vlastitih softverskih rješenja u području sustava za rad u stvarnom vremenu, s fokusom na područje softvera za automobilsku industriju, multimediju i komunikacije (RT-RK = računalna tehnika i računalne komunikacije). Tvrtka također pruža profesionalne usluge u području računalnog inženjerstva, s jakim fokusom na automobilski i industrijski softver.
Institut RT-RK Osijek je dio razvojnog centra automotiv tvrtke TTTech iz Beča gdje u okviru automobilske industrije radi na najnovijim projektima autopilota. Pored toga u okviru automobilske industrije, kao značajni strateški partneri tvrtke mogu se izdvojiti i tvrtke Harman International i Autoliv Inc. U suradnji s ovim tvrtkama radimo s poznatim tvrtkama u automobilskoj industriji, kao što su Audi, BMW, Mercedes i drugi.
Suradnja s Fakultetom elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek je na vrlo visokoj razini. Svake akademske godine nastojimo unaprijediti neki od nastavnih programa u dijelu laboratorijskih vježbi doniranjem dodatne opreme i uvođenjem novih vježbi. To sve radimo u suradnji s profesorima s FERIT-a i profesorima na odjelu RT-RK pri Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu. Cilj nam je što više približiti studente praktičnim projektima.
Stipendiranje studenata bilo je i ostalo jedan od važnijih ciljeva pri osnivanju tvrtke. Namjera nam je da studente zainteresirane za usavršavanje u područjima rada tvrtke stipendiramo i tako što bolje pripremimo za buduće zaposlenje. Kroz naš program stipendiranja, u tri godine, do danas je prošlo 92 studenta.
Kroz sudjelovanje u kreiranju kvalitetnih i modernih studijskih programa usklađenih s potrebama gospodarstva, stipendiranje studenata i financiranje doktorskih studija nastojimo aktivno sudjelovati i u procesu modernizacije samog osječkog sveučilišta, koje je snažnim koracima krenulo prema naprijed.

Mi nudimo:

Stimulativno radno okruženje u prostorijama tvrtke na našoj najnovijoj lokaciji u Osijeku
Fleksibilno radno vrijeme i neobavezan stil odijevanja
Rad s najmodernijim razvojnim platformama i alatima
Stalno stručno usavršavanje
Dobro plaćen posao
Mogućnost putovanja u inozemstvo po potrebi

Više informacija o nama možete naći na sljedećim adresama: http://www.rt-rk.com
YouTube https://www.youtube.com/user/ComputerBasedSystems
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/rt-rk

PREDSTAVNIK: Zvonimir Kaprocki, Zvonimir.Kaprocki@rt-rk.com

Sjedište:
Cara Hadrijana 10b, Osijek
Telefon:
+385-(0)95-563-63-58
Email:
Zvonimir.Kaprocki@rt-rk.com
Web:
http://www.rt-rk.com/