OSC Član/Tvrtka

Soldered Electronics

Soldered Electronics d.o.o. inovativna je tvrtka osnovana 2013. godine u Osijeku, specijalizirana za dizajn i proizvodnju elektroničkih proizvoda.

Njezin glavni brand, Soldered, umjeren je prema makers zajednici za koje tvrtka nudi preko 180 različitih proizvoda. Kupci tvrtke nalaze se u više od 80 zemalja i prosječno ocjenjuju Soldered sa ocjenom od 4,8. Njihov asortiman obuhvaća open-source hardware & software proizvode, a pružaju i 24/7 korisničku i tehničku podršku. Soldered Electronics ima snažna partnerstva s vodećim distributerima elektronike na globalnoj razini i aktivno surađuje s obrazovnim organizacijama u podršci STEM programima.

Soldered Engineering dio je tvrtke koji se bavi razojem elektroničkih uređaja prema specifikaciji svojih klijenata – agencijski. Specijalizirani su za Internet of Things (IoT) uređaje i uređaje s e-paper (E Ink) ekranima.

Soldered Manufacturing dio je tvrtke koji pruža usluge EMS (Electronics Manufacturing Services), dakle uslužno proizvodi elektroničke uređaje svojim klijentima.

Sjedište:
Vinkovačka ulica 68, 31000 Osijek
Email:
hello@soldered.com
Web:
www.soldered.com