Dev Meetup Vinkovci

Iz Vinkovaca ste i zanima vas svijet developmenta ili već dugo plivate u njegovim vodama? Odlično! Pridružite nam se u Coffe houseu “Charlie” na prvom “Dev Meetup Vinkovci”. Ovaj meetup organiziraju Hrvoje Jurišić, jedan od novih članova udruge i Ivan Čurdinjaković.

Želimo na jednom mjestu okupiti sve developere iz Vinkovaca i okolice, bez obzira na jezik kojim pričaju. Na ovom prvom događaju nećemo imati predavanja ili radionice. Cilj je da se svatko predstavi te da vidimo s kojom developerskom snagom raspolažu Vinkovci i okolica. Primamo u društvo čak i dizajnere.

Ako se baviš developmentom ili te isti zanima, pridruži se Ivanu i Hrvoju u petak, 26. veljače u 19:00. Zagarantirano dobro druženje, opuštena atmosfera i teme iz dev svijeta – vidimo se!


Dana 26. veljače 2016., dođagaj se i održao. Ovo je jedna slika koja predstavlja dijelić atmosfere.

Osvrt na događaj: http://softwarecity.hr/aktivnosti/dev-meetup-vk/

2016-DevMeetupVK

Ciljana publika:
Developeri iz Vinkovaca i okolice
Oprema:
Ne treba oprema. Samo dobra volja.

Predavači

                   

Hrvoje Jurišić

Team Leader

Inchoo

Profil člana

Hrvoje Jurišić je voditelj tima i frontend developer u Inchoou. Poznat je kao autor stripaThe Inchooers, koji je vrlo čitan među populacijom Magento developera. Ima veliko predavačko iskustvo. Vodio je nekoliko radionica u Hrvatskoj i imao nekoliko predavanja na međunarodnim konferencijama između kojih ističemo Meet Magento New York i Meet Magento Poland

                   

Ivan Čurdinjaković

Web developer

Inchoo

Web developer u Inchoou i otac dvije prekrasne djevojčice.

2 komentara na Članak

 1. Luka Adžić napisao:

  što je zapravo ”developer”?

 2. Tomislav Bilić napisao:

  Pošto je ovo Osijek Software City udruga, govorimo o pojmu “software developera”. To je programer ili dizajner aplikacije ili sustava koji ima određenu digitalnu namjenu. Više informacija na: https://en.wikipedia.org/wiki/Software_developer

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *