EFOS: Uvodno tehničko predavanje [SSA 2015./2016.]

U subotu, 28. studenoga 2015. godine, s početkom u  9 h, na Ekonomskom fakultetu u Osijeku održat će se prvo tehničko predavanje četvrte Software Startup Akademije. Predavanje će održati Ivan Marković, voditelj programa za cloud rješenja u tvrtki SPAN i jedan od organizatora SSA, koji sudjeluje u izvedbi projekta sve četiri godine.

O čemu će biti govora na predavanju?

Cilj Software Startup Akademije je pružiti svim polaznicima poslovna i tehnička znanja kako bi mogli uspješno realizirati svoju ideju. Kao što i sam naziv cijelog projekta kaže, radi se o pokretanju startup tvrtke oko softverskog rješenja. Ideja Software Startup Akademije je i potaknuti sve zainteresirane na učenje i razvijanje softverskih rješenja. Kako bi to bilo moguće, potrebno je identificirati sve komponente koje sadrži jedna aplikacija. Dođite na prvo tehničko predavanje, saznajte što će te sve naučiti ako prođete kroz cijelu akademiju od početka do kraja, koja specifična znanja su vam potrebna i što vam to sve može donijeti u pogledu budućeg (samo)zapošljavanja. Započnite s nama rad na vašim aplikacijama!

Prijave za sudjelovanje u četvrtom izdanju Software Startup Akademije otvorene su do 1. prosinca 2015. godine, a možete se prijaviti ovdje. Objave i novosti pratite putem službenog hashtaga #SSAos15_16, a ako ste jedan od polaznika SSA, pridružite nam se u LinkedIn grupi kreiranoj posebno za ovu generaciju.

Ciljana publika:
Za polaznike akademije
Predznanje:
Nije potrebno predznanje
Oprema:
Nije potrebna oprema

Predavač

                   

Ivan Marković

Cloud Solutions Program Manager/Technology Evangelist

Span

Profil člana

Ivan Marković je Cloud Solutions Program Manager/Technology Evangelist u Spanu, odnosno na hrvatskom - Voditelj programa za cloud rješenja. Zadatak Voditelja programa za cloud rješenja je razumjeti poslovne potrebe korisnika i na temelju njih stvarati tehnička rješenja, primarno u cloudu. Trenutna pozicija omogućava mu da proučava, implementira i prezentira cloud rješenja s naglaskom na Microsoft Azure. Osim toga, Ivan radi i na koordinaciji između developmenta i salesa kroz sudjelovanje u pre-sales aktivnostima. Prije trenutne pozicije Ivan je radio na poziciji Software Developera na razvoju ASP.NET Web API, ASP.NET MVC i Windows Store aplikacija.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *