ETFOS: Timski rad u startup okruženju [Poslovno predavanje, SSA 2015./2016.]

U srijedu, 9. prosinca 2015. godine, s početkom u 17 h, na Elektrotehničkom fakultetu u Osijeku (dvorana 2-31) održat će se treće poslovno predavanje četvrte Software Startup Akademije pod nazivom “Timski rad u startup okruženju”.

O čemu će biti govora na predavanju?

O timskom radu puno se priča. Svatko je od vas barem jednom naveo u molbi ili osobnom opisu kako je “timski igrač”. No, koji su izazovi ili stvarni potencijali timskog rada? Unutar malih tvrtki ili startupa timski “režim” rada jedan je od najvećih prednosti ili kamena spoticanja koji može omogućiti rast i razvoj tvrtke/ideje. Kroz predavanje i nekoliko zabavnih zadataka pokušat ćemo definirati najčešće probleme i mogućnosti njihova otklanjanja. Kroz praktična iskustva predavača polaznici SSA dobit će uvid je li timski rad stvarno idealan “alat” za svaki zadatak.

Temu timskog rada prezentirat će:

 • Milan Puvača – vlasnik i direktor tvrtke Ofir, s trinaest godina praktičnog, ali i teorijsko-znanstvenog iskustva u IT sektoru. Rad u timu ili vođenje istoga dio je svakodnevnog posla, a predavanje i rasprava o takvim stvarima užitak.
 • Predrag Dotlić – predavač koji nije iz domene IT-a, već je vodio tvrtku Jelovica posvećenu drvenoj stolariji, a danas više nije poduzetnik nego voditelj Odjela za financije Kliničkog bolničkog centra u Osijeku te predavač na više fakultetskih kolegija upravo iz domene upravljanja tima.
 • Bela Ikotić – kroz različite funkcije uspješno djeluje na rastu i razvoju IT industrije u Osijeku. Trenutno radi kao inovacijski menadžer za Microsoft, tehnološki je koordinator u Poduzetničkom inkubatoru BIOS i glavni tajnik udruge Osijek Software City.

Podsjećamo, prijave za sudjelovanje u četvrtom izdanju Software Startup Akademije produžene su do 15. prosinca 2015. godine, a možete se prijaviti ovdje. Objave i novosti pratite putem službenog hashtaga #SSAos15_16, a ako ste jedan od polaznika SSA, pridružite nam se u LinkedIn grupi kreiranoj posebno za ovu generaciju.

Ciljana publika:
Za sve zainteresirane
Predznanje:
Nije potrebno predznanje
Oprema:
Nije potrebna oprema

Predavači

                   

Bela Ikotić

El secretario general

BIOS/Osijek Software City

Profil člana

Glavni tajnik Osijek Software City-a Koordinator projekata Poduzetničkog inkubatora BIOS Voditelj Microsoft Innovation Center Osijek

                   

Milan Puvača

Vlasnik / direktor tvrtke, IT manager

Ofir d.o.o.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *