Na četvrtoj radionici Software Startup Akademije gostovalo šest djelatnika tvrtke Mono

U subotu, 21. prosinca 2013. godine na Ekonomskom fakultetu u Osijeku se održala četvrta te ujedno i zadnja ovogodišnja radionica Software Startup Akademije. Gostovanje tvrtke Mono pozorno je pratilo 60-ak polaznika.

Na samom početku radionice, Aron Stanić iz organizacijskog odbora Akademije se osvnuo na prethodne radionice te rekao nešto više o nadolazećima koje će se održati 18. i 25. siječnja 2014. godine. Dotakao se i datuma važnih za WinDayse, odnosno roka za prijavu timova i projektnih ideja.

Zatim je Ivan Marković najavio 4 tehnička predavanja koja će održati Microsoft Student Partneri. Predavanja će biti održana srijedom na Kampusu ETF-a u sljedećim terminima:

  • Aplikacije, vrste aplikacija, 8. siječnja 2014., 17 – 20 sati
  • Klijentski dio (front-end), 15. siječnja 2014., 17 – 20 sati
  • Serverski dio (back-end), 22. siječnja 2014., 17 – 20 sati
  • Baze podataka, 29. siječnja 2014., 17 – 20 sati

Denis Sušac, direktor tvrtke Mono, svojim je predavanjem obuhvatio cijeli proces izrade rješenja s naglaskom na programiranje i testiranje softverskih rješenja. Polaznicima je dao razne savjete koji će im, vjerujemo, biti vrlo korisni u radu na projektima.

SSA - četvrta radionica - Mono - Ana Mišin

Nakon pauze, polaznicima je za pitanja na rapolaganju bilo čak 6 djelatnika tvrtke Mono, čime su bili najbrojniji predstavnici neke tvrtke koja je dosad gostovala na radionicama.

Peta radionica Software Startup Akademije će se održati u subotu, 18. siječnja 2014. godine na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, s početkom u 9 sati. Gostovat će Escape – agencija za internet marketing i oglašavanje, a naglasak radionice će biti na predstavljanju proizvoda i pronalasku novih kupaca. Polaznici će, kao i s prethodnim predavačima, imati priliku uspostaviti interakciju i pitati sve što ih zanima.

Više detalja o projektu, kao i fotografije s radionica, možete pronaći na službenoj web stranici osječkog izdanja Akademije.

  • Tekst i foto: Ana Mišin

Najave događaja

  • Nema nadolazećih događaja.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *