Okupljanje dizajnera na Design Talksu

Sada kada je prošlo nešto vremena od prvog okupljanja svih zainteresiranih za priču o dizajnu, a približavamo se sljedećem događaju 06.04. možemo se osvrnuti na odličnu atmosferu koja je 24.02. vladala Caffe barom Peppermint.

Događaj smo organizirali kao panel, u nedostatku bolje riječi, jer smo jednostavno htjeli organizirati druženje sa što više ljudi koji bi htjeli razgovarati o različitim procesima dizajna. Kako bi atmosfera bila što opuštenija, jeli smo kokice, popili poneko pivo, podijelili stickere, a prije svega bili smo raspoloženi za razgovor. Ulogu panelista su preuzeli Marko Jovanovac, Andrej Mlinarević, Matej Sudar i Dino Balen, a moderirala je Katarina Dijaković.

Počeli smo sa općenitim pitanjima o procesima rada, iako samu raspravu nije ni trebalo voditi jer su se dečki raspričali sami od sebe i nadovezivali međusobno na teme. Nakon kratke pauze vratili smo se na jednu od vrućih tema taj dan – trebaju li dizajneri raditi i frontend. Cijela diskusija (unatoč nekim senzacionalističkim naslovima) završila je prijateljski, argumentiranom raspravom i između ostalog, nastavila se i na neformalnom druženju poslije panela.

Za sljedeći događaj nećemo samo pričati, nešto ćemo i raditi na radionici vezanoj uz izradu ikonografije koja će se održati u prostorijama American Cornera pri gradskoj knjižnici 6. travnja s početkom u 17 sati. Broj mjesta je ograničen, stoga predlažemo da si osigurate mjesto prijavom na stranici eventa.

Vidimo se i na sljedećem Design Talksu!

Arhiva:
Design Talks #1: Proces dizajna i komunikacija s klijentom
Design Talks #2: The BIG deal about small icons

Najave događaja

  • Nema nadolazećih događaja.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *