[FOTO] Odin, Plava tvornica, Lovely HQ i 6sync otkrili tajne svoga uspjeha na OSC predstavlja #2

Utorak, 3. lipnja 2014. godine bio je dan održavanja drugog po redu zbivanja OSC predstavlja. Na Ekonomskom fakultetu u Osijeku 70-ak zainteresiranih imalo je priliku od predstavnika tvrtki Odin, Plava tvornica, Lovely HQ i 6sync poslušati zanimljive poslovne priče o uspjehu, osnivanju tvrtke, radu s klijentima diljem svijeta i putu do uspjeha.

Prva je probila led Tihana Mikloš iz Odina te ispričala čime se tvrtka bavi. Ono što je zanimljivo jest činjenica da Tihana uspješno balansira između rada u Odinu i studiranja na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Tijekom predavanja je pozvala sve zainteresirane studente da im se jave ukoliko žele raditi jer posla uvijek ima, a najtraženiji su web dizajneri i developeri te SEO stručnjaci.

Ivica Horvat i Matej Sudar održali su vrlo kvalitetno i sadržajno predavanje o Plavoj tvornici. Publika je imala priliku čuti sve o osnivanju i poslovanju virovitičke tvrtke osnovane 2012. godine, kao i o odnosu s klijentima, naplati usluga, radu u timu te još mnoštvo zanimljivih informacija. Da su odradili odličan posao na OSC predstavlja #2, svjedočila su i brojna pitanja publike.

Mario Đanić iz tvrtki Lovely HQ i 6sync bio je osvježenje zbivanja. Cijelo predavanje i odgovori publici bili su na engleskom jeziku, a njegov osebujni stil i dosadašnje radno iskustvo zainteresirali su mnoge. Jedna od zanimljivosti njegova predavanja bilo je predstavljanje novog proizvoda pod nazivom LovelyDocs.

Nakon predavača prisutnima se obratio Matija Kopić, aktualni predsjednik OSC-a. Govorio je o ciljevima i aktivnostima na čijem će ostvarenju raditi tijekom svog mandata te o suradnji s fakultetima. Također je ukazao na prednosti korištenja co-working prostora u BIOS-u za sve one koji imaju ideju i željeli bi započeti vlastiti posao, a potreban im je besplatni prostor za rad, stol, stolica i internet.

Nakon formalnog dijela uslijedilo je druženje u caffe baru New York, gdje su se svi mogli opustiti uz razgovor i pokoje piće u neformalnom okruženju.

Na jesen vas očekuje OSC predstavlja #3 s novim odličnim poslovnim pričama, a do tada na portalu Osijek031.com pogledajte videosnimke svih predavanja s OSC predstavlja #2.

Galerija fotografija

Najave događaja

  • Nema nadolazećih događaja.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *