[FOTO] Šest timova drugog izdanja osječke Software Startup Akademije predstavilo svoje projekte pred mentorima

Sredinom mjeseca, točnije u subotu, 15. veljače 2014. godine, u BIOS-ovom co-working prostoru održano je interno predstavljanje projekata u sklopu drugog osječkog izdanja Software Startup Akademije. Ukupno šest timova je održalo prezentacije svojih projekata pred organizacijskim odborom, mentorima i ostalim polaznicima Akademije.

Timovi

Guest Request

Ivan i Tajana Milanović su imali priliku prvi predstaviti svoju aplikaciju i time probiti led. Potaknuti vlastitim iskustvom u turizmu i ugostiteljstvu, odlučili su osmisliti aplikaciju koja bi za cilj imala podizanje razine kvalitete usluga u malim i srednjim hotelima pomoću tehnologije. Na ovaj način bi gostima bila pružena mogućnost olakšane komunikacije s osobljem hotela, dok bi hoteli profitirali praćenjem statističkih podataka i povećanjem narudžbi u sobe.

Bloo.hr

Drugi na redu bio je Zoran Đukić sa svojim projektom koji je također povezan s turizmom. Naime, osmislio je servis koji bi objedinjavao oglase o smještajnim kapacitetima i zabavnim sadržajima u određenom gradu ili državi.

eMechanic

Članovi ovog tima su Matej Knežević i Davor Sertić, a cilj njihove aplikacije je olakšati poslovanje automehaničarima, a korisnicima uštedjeti vrijeme rezervacijom termina u željenom servisu.

Velos CCG

Četveročlani tim u sastavu: Igor Bobić, Dario Kuzminski, Dino Luketić i Sonja Vrtarić predstavio je kolekcionarsku kartašku igru, koju je Igor osmislio još u srednjoj školi. Tim trenutno radi na digitalizaciji Velosa, a dio odrađenog posla je prikazan na predstavljanju projekata u BIOS-u.

Cookie

Željka Kiš, Tomislav Krpan i Kristijan Galić predstavili su servis koji bi sadržavao recepte za kolače. Zamišljen je kao centralno mjesto na kojem bi korisnici mogli razmjenjivati i pronalaziti recepte za raznorazne slastice.

Schedule Generator

Najbrojniji tim ovog izdanja Software Startup Akademije čine: Roman Lenart, Željko Nikolić, Ivana Šimić, Dario Čagalj i Martino Mamić, a njihov sustav se odnosi na generiranje rasporeda sati za osnovne i srednje škole.

Nakon formalnog dijela uslijedilo je druženje uz pizze te razmjena mišljenja između polaznika i svih prisutnih. U nastavku možete pogledati kako je bilo na predstavljanju projekata u BIOS-u.

Galerija fotografija

Najave događaja

  • Nema nadolazećih događaja.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *