IT Superquiz širi se na šest gradova

U svijetu gdje tehnologija i društvena interakcija postaju sve povezaniji, Superteam donosi uzbudljivu večer koju ne smijete propustiti. Novi IT Superquiz širi se na šest gradova, a prvo izdanje ovog inovativnog događaja će se održati u Rijeci u Caffe baru Akvarij, Ul. Radmile Matejčić 5.

Označite svoje kalendare za 7. lipnja 2024. jer će se ovaj događaj u Splitu održati u prostorijama The Works Coworkinga, smještenog na Spinčićevoj ulici 2b. Prema najavama okupljanja se očekuju već u 18 sati, no službeno sve kreće u 19 sati. Osim Splita i Rijeke, isto će se održati u Zagrebu, Osijeku, Puli i Podgorici.

Magija Superquiza

Ovaj kviz nije samo običan test znanja – to je večer puna zabave, natjecanja i prilike za povezivanje s ljudima koji dijele istu strast prema tehnologiji. Zamislite prostor ispunjen energijom, smijehom i uzbuđenjem, dok se timovi nadmeću za titulu najboljih tehnoloških znalaca. Kviz je osmišljen kako bi testirao vaše znanje iz različitih aspekata IT-a, od povijesti računalnih tehnologija do najnovijih inovacija u svijetu softvera i hardvera.

Prilika za pobjedu i zabavu

Ne samo da ćete imati priliku pokazati svoje znanje, već su i nagrade izvanredne. Prva nagrada je prestižni PlayStation 5, uređaj koji je mnogima na vrhu liste želja. Druga nagrada je društvena igra Catan + ekspanzija, savršena za okupljanja s prijateljima i obitelji. Treća nagrada, gajba piva, osigurava da zabava može trajati još dugo nakon završetka kviza.

Superteam se pobrinuo da gosti ne ostanu gladni ni žedni. Hrana i piće su osigurani, pa ćete moći uživati u ukusnim zalogajima i osvježavajućim pićima dok mozgate nad pitanjima. 

Prijavite se i budite dio nečega posebnog

Detalji i link za prijavu su dostupni ispod. Prijavite se što prije kako biste osigurali svoje mjesto na ovom jedinstvenom događaju. Sudjelovanje u kvizu ne samo da vam pruža priliku da osvojite sjajne nagrade, već i da budete dio zajednice koja cijeni znanje i inovacije. Ovaj kviz je samo prvi u nizu, a planirano je širenje na šest gradova, čime se stvara mreža događaja koji će okupiti najbolje tehnološke umove iz cijele regije.

🔗 Prijavi se

Vidimo se na kvizu! Pokažite svoje znanje, zabavite se i možda upravo vi odete kući s PlayStation 5.

 

Najave događaja

  • Nema nadolazećih događaja.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *