Ivan Marković otvorio ciklus tehničkih predavanja Software Startup Akademije 2015./2016.

Prve pahulje snijega obilježile su početak ciklusa tehničkih predavanja četvrte Software Startup Akademije u Osijeku, no unatoč tome predavanje je okupilo dosta sudionika što je pokazalo kako je njihova motivacija jača i od ne tako bajnih vremenskih uvjeta subotnjeg jutra. Predavanje je 28. prosinca 2015. godine održao Ivan Marković, Microsoft Student Partner i voditelj programa za cloud rješenja u tvrtki SPAN te ujedno i jedan od organizatora osječke Software Startup Akademije.

Na početku samoga predavanja, sudionicima je još jednom pružen uvid u sami tijek ovogodišnje SSA te koja će se predavanja održati u sklopu iste. Također, naglašeno je i kako to nisu jedina predavanja koja se mogu održati. Kako bi im se pružilo što bolje iskustvo, ove godine, osim već unaprijed definiranih predavanja, omogućeno je i održavanje predavanja predloženih od strane samih sudionika o tehnologijama koje su im potrebne za razvijanje njihovih rješenja.

Pod palicom Ivana Markovića, polaznici su uvedeni u svijet web aplikacija te im je pružen uvid u vrste tehnologija potrebnih za uspješnu realizaciju finalnih rješenja. Zadnji dio predavanja bio je rezerviran za predstavljanje ideja sudionika. Svi oni koji su prisustvovali subotnjem predavanju, mogli su čuti puno zanimljivih i inovativnih ideja s velikom mogućnošću napretka. Nastavi li se ovaj trend, ovogodišnja SSA mogla bi izroditi nove mlade nade osječke IT scene.

Podsjetimo, subota, 5. prosinca 2015. godine, rezervirana je za drugo tehničko predavanje koje će imati i svoj praktični dio. Dođite i naučite od Tomislava Jakopeca sve što vas zanima o bazama podataka!

  • Tekst: Stefani Majić
  • Foto: Bela Ikotić

Najave događaja

  • Nema nadolazećih događaja.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *