KulenDayz – IT Innovation Conference 2013.

U suradnji Microsoftove zajednice tehnoloških stručnjaka (MS Community), BIOS Poduzetničkog inkubatora i udruge Osijek Software City, uz podršku Ministarstva gospodarstva, Strukovne skupine za IT HGK, organizacija INETA, Citus, OptimusData, Algebra i Microsofta, te medijskom podrškom mjesečnika Mreža, održava se peta po redu regionalna IT konferencija KulenDayz – IT Innovation Days 2013.

Konferencija će okupiti renomirane informatičke stručnjake iz regije te predstavnike lokalne IT zajednice, s ciljem razmjene specifičnih tehnoloških znanja. Cijeli događaj bit će popraćen uživanjem u gastronomskim specijalitetima i prirodnim ljepotama Slavonije i Baranje.

Konferencija počinje u petak, 13. rujna, predkonferencijskim danom u prostoru BIOS-a (Strossmayerova 341, Osijek), a na rasporedu su cjelodnevne radionice s temama Project Management, SQL Server, Mobile Development i Cloud.

Program se nastavlja u subotu, 14. rujna, također u BIOS-u, otvaranjem konferencije, a slijedi glavni konferencijski program – atraktivna predavanja podijeljena u pet stručnih područja:  Advanced Development, Mobile/Web development, Databases, Private Cloud/System Infrastructure, Project Management. Sva predavanja drže vrhunski predavači okupljeni snažnom željom za jačanjem informatičkih vještina u regiji. Po završetku službenog dijela konferencije, planiran je odlazak na postkonferencijski dio koji će biti organiziran na eko-gospodarstvu Orlov Put (Biljska šuma 1, Bilje), nedaleko od Osijeka, uz neformalno druženje i stvaranje kontakata među sudionicima uz tradicionalni ručak. Nakon toga, postkonferencijski program nastavlja se nizom Chalk & Talk (ili čokot-talk) predavanja u prostorima seoskog gospodarstva. Prije večere održat će se tradicionalni i vrlo popularni Speaker Hero, nakon kojega slijedi bogata večera i zabava.

Konferencije završava u nedjelju, 15. rujna, posjetom Iloku uz zanimljiv i zabavan sadržaj, obilazak vinograda i cjelodnevni izlet. Sudionici konferencije tako, uz prirodne ljepote, kroz sva tri dana uživaju u gastronomskim specijalitetima ovog kraja, dobrom kulenu i vrhunskom vinu.

KulenDayz konferencija jedinstven je događaj koji okuplja zajednicu IT stručnjaka iz Hrvatske, regije i svijeta. Interes iz godine u godinu za ovom konferencijom raste te ona dobiva sve veći globalni prizvuk. Konferencija se razlikuje od drugih jer ima odmak od tradicionalnog načina rada, pa se uz uobičajen način izlaganja u dvoranama, održavaju i ona neformalna; to znači bez PowerPointa, računala i laserskih pokazivača, već tradicionalnim pristupom, uz ploču i kredu. Mislimo da je napravljen izvrstan spoj promocije slavonsko-baranjskog kraja, dobre atmosfere i visokokvalitetnog i stručnog sadržaja.

Conference prices & packages: www.kulendayz.com/Registration

Više informacija na www.kulendayz.com

Najave događaja

  • Nema nadolazećih događaja.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *