KulenDayz Open Sessions

Kao što znate, uskoro nam počinju KulenDayzi. Iako se aktivnosti događaju tri dana, najposjećenije će svakako biti u subotu prijepodne kad se događa najviše predavanja i kad je sve besplatno. Vjerovatno ste Agendu već vidjeli. No, zamijetit ćete da jedan track nosi naziv Open Sessions. O čemu je riječ?

  • Open Sessions su rasprave koje vode sudionici konferencije
  • Raspored kreiraju posjetitelji na početku, ali i za vrijeme trajanja konferencije
  • Raspored se konstanto ažurira po potrebi, stoga trebate pratiti što se događa

U našem slučaju, open Sessioni će se održavati paralelno s ostalih 6 track-ova. Ivan Varga iz tvrtke Adcon (članica Osijek Software City udruge) će biti moderator.

Svi su pozvani da u prvih par sati konferencije kreiraju Open Session raspored dok piju jutarnju kavu, slušaju uvodno predavanje i kasnije ostala predavanja. Već i prije konferencije, svi koji planiraju doći mogu podjeliti ideje o potencijalnim temama koristeci Twitter hashtag #KulenDayz i glasati za teme sa RT ako žele sudjelovati u raspravi. U slučaju da se rasprava na službenom predavanju tek zahuktala, a ponestalno je vremena, diskusija se može nastaviti u Open Session prostoru ili nekoj drugoj lokaciji po odabiru (osim, naravno, u predavaonicama gdje će se održavati službeni track-ovi). Nadamo se lijepom vremenu da se rasprave mogu voditi i vani. :)

Organizirali smo tweet wall na kojem će se prikazivati svi KulenDayz tweetovi pa i oni vezani za Open Sessione. Osim Twitter-a i tweet wall-a, bit će postavljena i oglasna ploča na koju će se moći stavljati teme i prijedlozi za teme. Glasanje za teme će biti moguće i na ploči na način da se dopise komentar na obavijest koju je netko ostavio. Nećemo raditi odabir tema, sve rasprave koje sudionici pokrenu će se i održati ako za to postoji interes.

Svi koji budu sudjelovali u Open Session raspravama imaju priliku osvojiti besplatno sudjelovanje u Post conference eventima planiranima za drugi dio dana u Subotu. Jedini uvjet za osvajanje nagrade je impresionirati organizatore svojim zalaganjem na nekom od Open Sessiona. ;)

  • Imate li vi neku temu o kojoj biste željeli popričati?

Najave događaja

  • Nema nadolazećih događaja.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *