KulenDayzi se vraćaju u punom sjaju!

Bliži nam se početak rujna što znači da nam stiže najveća IT regionalna konferencija pod nazivom KulenDayz – IT Innovation Conference. Konferencija će se od 3. – 5. rujna održati na nekoliko lokacija pod poznatim sloganom “Slow down” gdje je cilj da se sudionici povežu uz opuštenu atmosferu.

Iako smo prošle godine morali otkazati konferenciju zbog epidemioloških razloga, sretni smo što ćemo se ove godine okupiti u svima omiljenom formatu “uživo”. Kao i prethodnih godina, konferencija posjetiteljima donosi izvrsne radionice i predavače te uživanje u prirodnim i gastro ljepotama Slavonije i Baranje.

Ovo je 12. izdanje konferencije i ponosni smo što smo dio odlične organizacijske ekipe uz MS Community, udrugu PMI Hrvatska, Poduzetnički Inkubator BIOS te partnere Grad Osijek, Sveučilište J. J. Strossmayera i Akademija za umjetnost i kulturu u Osijeku.

Kako će izgledati program konfrencije?

Trodnevni program započinje u petak, 3. rujna cjelodnevnim treninzima iz šest različitih tema: Data, Design, Azure, Dev, 0365 i Project Management. Treninzi će se održati na dvije lokacije: Etno selo Kopačevo i na novoj atraktivnoj lokaciji “Stara Pekara” u Tvrđi.

Subota je rezervirana za 40 predavanja u prostoru Stare Pekare, a program je kreiran na temelju aktualnih informatičkih tema te posebni dio gdje će se teme kreirati u hodu.

Novost ovogodišnjih KulenDayza jest i “Ask the Experts” panel gdje će predavači direktno odgovarati na pitanja ili probleme sudionika konferencije.

Uz glavni program održava se KulenDayz kidz – program namijenjen djeci školskog uzrasta. Djeca će na interaktivan i zabavan način moći isprobati nove alate za učenje, družiti se s vršnjacima te se tako zainteresirati za IT.

Subotu ćemo završiti plesajući u dvorištu “Stare Pekare” na eventu In da Sofa u organizaciji kreativne agencije Adverte.

Među govornicima i predavačima ističu se Vitaly Friedman, pokretač časopisa “Smashing Magazine” i front-end consultant te Mustafa Toroman, vrhunski IT stručnjak i nositelj titule “Most Valuable Person for Microsoft Azure”.

U nedjelju ćemo se opustiti u eko centru Zlatna Greda.

Cijelu agendu možete pogledati ovdje: www.kulendayz.com/Agenda

Za članove udruge OSC je osiguran popust, a više informacija o konfrenciji potražite na web stranici konferencije ili na društvenim mrežama. Kako biste dobili kod za popust, javite se na info mail udruge info@softwarecity.hr

Požurite po svoju ulaznicu jer je broj mjesta ograničen!

Vidimo se! :)

*Kako bi se maksimalno očuvala sigurnost posjetitelja, broj mjesta je ograničen, a u skladu s poštivanjem mjera Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, za posjet konferenciji potrebno je priložiti potvrdu o cijepljenju ili negativan test.

Najave događaja

  • Nema nadolazećih događaja.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *