Pripremite se za Osijek Mini Maker Faire 2016

Ako ste zaljubljenik u robotiku, elektroniku, virtualnu stvarnost, 3D printanje, lasere, interaktivnu umjetnost, zelene tehnologije, električne automobile, interaktivne igračke ili bilo kakve vrste strojeva, Osijek Mini Maker Faire je događaj koji nikako ne smijete propustiti!

Radi se je jedinstvenoj kombinaciji sajma, konferencije i festivala gdje možete pokazati vaše ideje i kreacije, te podijeliti znanje s drugim “makerima”. Izlagači mogu biti tehnološki entuzijasti, hobisti, znanstvenici, te umjetnici svih vrsta i dobi. Svima im je zajednička inventivnost, kreativnost i “sam svoj majstor” pristup stvaranju.

Osijek Mini Maker Faire održati će se u subotu 14.5. u Elektrotehničkoj i prometnoj školi u Osijeku, Istarska 3, od 10 do 18:00 sati.

Što ako nisam maker?

Dođite pogledati više od 70 izlagača iz regije koji će predstaviti svoje izume i kreacije, od slame, papira i drveta, do plastike, aluminija i željeza. Također, osim izlaganja, posjetitelji mogu sudjelovati i u radionicama, kao na primjer radionici lemljenja, programiranja LEGO Mindstorm robota ili igri uloga – kao da ste u filmu ili kazališnoj predstavi!

Osim radionica, održat će se i nekoliko predavanja vezanih za hardver, Arduino i Open Source.

Požurite s vašom prijavom ako želite sudjelovati kao izlagač, jer su prijave otvorene do  11.5.!

Mini Maker Faire organizira Osijek Software City u suradnji sa #labOS hacklabom i pod pokroviteljstvom Maker Media, izdavačem časopisa Make koji oko sebe okuplja globalni “makers” pokret.

Ovo je prvi događaj takve vrste u Hrvatskoj, ali i u regiji, što je još jedan razlog zašto ga nikako ne smijete propustiti.

Ulaz je na sve besplatan i vidimo se za tjedan dana!

Više informacija na makerfaireosijek.com.

Najave događaja

  • Nema nadolazećih događaja.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *