Na prvom u nizu zbivanja OSC predstavlja… gostuju ShoutEm, Trenutak i Sizem

Udruga Osijek Software City poziva vas na zbivanje pod nazivom OSC predstavlja… koje će se održati u srijedu, 26. veljače 2014. godine na Ekonomskom fakultetu u Osijeku u dvorani 3 (prizemlje), u vremenu od 17:30 do 19:00 h. OSC predstavlja… za cilj ima predstaviti tvrtke i startupe te savjetovati i informirati publiku o razvoju poslovnog pothvata, financiranju, preprekama u poslovanju i putu do uspjeha.

Program:

ShoutEm – Davor Banović predstavit će startup koji omogućuje brzu i jednostavnu izradu mobilnih aplikacija za pametne telefone i tablete. Također će biti govora o povijesti, razvoju i financiranju ShoutEma.

Trenutak – Siniša Gavrilović predstavit će zagrebačku tvrtku specijaliziranu za internet marketing (SEO, SEM i Google AdWords).

Sizem – Ana Kolarević publici će se predstaviti s aplikacijom namijenjenoj ženama s problemom pronalaska odgovarajućeg grudnjaka.

Osijek Software City – Nandino Lončar će reći nešto više o Udruzi, dosadašnjim rezultatima i budućim planovima.

Nakon predavanja će uslijediti druženje u caffe baru New York u Radićevoj ulici, gdje ćete u neformalnom okruženju goste moći pitati sve što vas zanima. Za sve sudionike će biti osigurane akcijske cijene pića.

Zbivanje OSC predstavlja… održavat će se nekoliko puta godišnje, a prvo u nizu je organizirano u suradnji s UNESCO katedrom za poduzetništvo pri Ekonomskom fakultetu u Osijeku i Međunarodnim centrom za poduzetničke studije (ICES) pri Sveučilistu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.

Najave događaja

 • Nema nadolazećih događaja.

2 komentara na Članak

 1. ANA JAKELIĆ napisao:

  Zanima me hoće li se po završetku predavanja, dodjeljivati nekakve potvrde o odslušanome? Hvala :)

  1. Nandino.Loncar napisao:

   Poštovana Ana,

   s obzirom da se ovdje radi samo o predavanju, ne o nekoj edukaciji, neće se izdavati potvrde. No, vjerujem da će biti zanimljivo i unatoč tomu. ;)

   Srdačan pozdrav,
   Nandino

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *