[FOTO] Adcon, Inchoo, Mono, OFIR i Plava tvornica članovi su novog Upravnog odbora Osijek Software Cityja

Nakon dosadašnje garniture koja je činila Upravni odbor Osijek Softare Cityja od osnivanja, došlo je vrijeme za nove snage koje će svojim aktivnostima i zalaganjem doprinijeti radu OSC-a i razvoju osječke IT zajednice. Tako ćemo 30. lipnja 2015. godine pamtiti kao dan kad je Udruga dobila novi Upravni odbor.

Tko se sve kandidirao za novi UO?

Na Skupštini su izlagasne promjene Statuta, a novost je i da se broj članova UO-a s prijašnjih sedam smanjio na pet. Od 24 tvrtke koje su učlanjene u Osijek Software City kao pravni članovi, njih 7 se kandidiralo za Upravni odbor koji će biti na čelu Udruge sljedeće 2 godine, a to su Adcon (Zvonimir Radoš), BetaWare (Krunoslav Ris), Gauss Development (Sanja Radić), Inchoo (Tomislav Bilić), Mono (Denis Sušac), OFIR (Milan Puvača) i Plava tvornica (Ivica Horvat). Nakon predstavljanja kandidatura došao je red na glasovanje kojim je izglasano da će novi UO činiti Adcon, Inchoo, Mono, OFIR i Plava tvornica.

Zadovoljan sam Skupštinom i odazivom članova koji su ozbiljno shvatili svoju ulogu u kreiranju budućnosti organizacije. Ova i prethodna godina stvarno su bile godine u kojima je OSC priznat kao ozbiljna organizacija koja je vrlo bitna u razvoju dobre poduzetničke klime, tržišta rada i sposobna je stvoriti svoj edukativni sadržaj. Ono na što sam ponosan je da smo najveća IT organizacija u Hrvatskoj i što je naš rad priznat i izvan granica Lijepe naše> – rekao je nakon Skupštine Bela Ikotić, tajnik OSC-a

Članstvo u Udruzi

U kolovozu će Udruga ponovno nastaviti s radom, bit će imenovane osobe koje će predstavljati novoizabrane tvrtke Upravnog odbora te će se izabrati novi predsjednik i tajnik. Osim svega navedenog, ponovno će biti otvorene prijave za članstvo u Udruzi te će se svi zainteresirani moći učlaniti kao fizičke ili pravne osobe.

Članovima novog Upravnog odbora čestitamo, pred njima su dvije godine rada i donošenja odluka koje će biti utkane u povijest već dobro poznatog IT brenda Osijek Software City.

Galerija fotografija

  • Tekst i foto: Ana Tadić

Najave događaja

  • Nema nadolazećih događaja.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *