OSC predstavlja #2: kako su uspjeli Odin, Plava tvornica, Lovely HQ i 6sync? Dođite i saznajte!

Nakon uspješnog prvog OSC predstavlja na kojem su sudjelovali ShoutEm, Sizem i Trenutak, vrijeme je za drugo izdanje. Udruga Osijek Software City poziva vas na zbivanje OSC predstavlja #2 koje će se održati u utorak, 3. lipnja 2014. godine na Ekonomskom fakultetu u Osijeku u dvorani 3 (prizemlje), u vremenu od 17:30 do 19:00 h. Serija zbivanja OSC predstavlja za cilj ima predstaviti tvrtke i startupe te savjetovati i informirati publiku o razvoju poslovnog pothvata, samozapošljavanju, financiranju, preprekama u poslovanju i putu do uspjeha.

Program:

Odin – Tihana Mikloš predstavit će mladu IT tvrtku sa sjedištem u Donjem Miholjcu koja zapošljava 14 osoba. Podijeljena je u dva odjela od kojih se jedan bavi razvojem i dizajnom unikatnih poslovnih web rješenja, a drugi optimizacijom stranica za tražilice (SEO). Kvaliteta usluga očituje se u vrlo zvučnim referencama s domaćeg i američkog tržišta.

Plava tvornica – Ivica Horvat i Matej Sudar prijatelji su koji su 2012. godine osnovali informatičku tvrtku i na taj način odlučili reći ne kompromisima te okupiti tim mladih entuzijasta za stvaranje prekrasnih proizvoda. Danas ekipa od devet članova radi na projektima u Hrvatskoj i inozemstvu te razvija, kako odlična rješenja, tako i dobre odnose s klijentima. Ovaj dvojac predstavit će svoju priču koja počinje u Virovitici pa se širi prema klijentima do Australije, Engleske i Amerike.

Lovely HQ, 6sync – Mario Đanić održat će vrlo zanimljivo predavanje o startupima. Voli reći kako u svijetu startupa oni nisu startup. Iako tehnički dio jedu za doručak, ovo nije još jedna priča o tome kako su upravo oni vrhunski programeri. Niti je ovo priča o načinu na koji se kreira proizvod ili zapošljavaju ljudi. Ovo je priča o greškama i uspjesima jedne male tvrtke koja je u kratko vrijeme napravila i prošla kroz jako puno toga, a možda i vi možete nešto iz toga naučiti.

Osijek Software City – Matija Kopić, novi predsjednik Udruge, reći će nešto više o aktivnostima i planovima na čijem ostvarenju će raditi tijekom svog šestomjesečnog mandata.

Nakon predavanja će uslijediti neformalno druženje u caffe baru New York, gdje ćete goste zbivanja OSC predstavlja #2 moći pitati sve što vas zanima. Za sve sudionike bit će osigurane akcijske cijene pića.

Zbivanje OSC predstavlja održava se nekoliko puta godišnje, a drugo u nizu je organizirano u suradnji s UNESCO katedrom za poduzetništvo pri Ekonomskom fakultetu u Osijeku i Međunarodnim centrom za poduzetničke studije (ICES) pri Sveučilistu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.

Najave događaja

  • Nema nadolazećih događaja.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *