[FOTO] UX Passion, ZIMO Digital i Inchoo na zbivanju OSC predstavlja #3 otkrili kako uspjeti u doba recesije

Kako uspjeti u doba recesije? Pokrenuti vlastiti posao ili raditi za nekog drugog? Kako prodati i naplatiti svoje usluge klijetima? Na ta, ali i mnoga druga pitanja, odgovorili su predstavnici UX Passiona, ZIMO Digitala i Inchooa na zbivanju OSC predstavlja #3, u utorak, 23. rujna 2014. godine na Ekonomskom fakultetu u Osijeku.

Prvo predavanje održao je Darko Čengija iz UX Passiona tijekom kojeg je detaljno opisao razvojni put toga startupa. Ono što mnogi nisu znali jest da su Darko i njegovi kolege započeli kao FatDUX, a 2011. godine nastavili kao UX Passion. Bilo je govora i o njihovom Wall of Tweetsu, odnosno PulseWallu – korisnom i simpatičnom proizvodu koji omogućuje prikazivanje tweetova pod određenim hashtagom na jednome mjestu. Najčešće se koristi na konferencijama, koncertima i sličnim zbivanjima.

Saša Fišter otkrio je kako je sve počelo s tehnološkim portalom ZIMO i varaždinskom tvrtkom ZIMO Digital. Naglasio je kako samo treba krenuti s poslom i učiti na vlastitim greškama jer se iz njih najviše nauči. Sudionici OSC predstavlja #3 imali su priliku poslušati informacije i o suradnji portala ZIMO i Nove TV koja je započela prije nekoliko mjeseci. Ekskluzivna vijest koju je Saša dan ranije najavio bila je ta da je ZIMO Digital postao dio Kreator grupe – što ima veliki značaj za njega i njegov tim.

Tomislav Bilić, vlasnik osječke tvrtke Inchoo, održao je zanimljivo predavanje pod nazivom “The story of Sheeel”. Naime, riječ je o projektu na kojem su Inchooeri radili za klijenta iz Kuvajta, a koji je osvojio prestižnu tamošnju nagradu za najbolju e-commerce stranicu. Iz cjelokupne suradnje stvorile su se i nove poslovne prilike, a više o svemu tome možete saznati na snimci predavanja.

Mnogi su se veselili najavljenom predavanju Peđe Pušelje iz WTFJeansa, ali nažalost, nije mogao prisustvovati zbivanju iz zdravstvenih razloga. Nadamo da ćemo ga imati priliku ugostiti na nekom od sljedećih zbivanja u organizaciji Osijek Software Cityja.

OSC predstavlja #3 bilo je zadnje ovogodišnje zbivanje iz te serije, a sljedeće možete očekivati početkom 2015. godine. Do novih poslovnih priča tvrtki i startupa, pregledajte video isječke predavanja na portalu Osijek031.com.

Galerija fotografija

Najave događaja

  • Nema nadolazećih događaja.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *