#OSChackathon & party!

Osijek Software City nastavlja s događanjima za developere i one koji to žele postati. Ono što nam slijedi jest #OSChackathon, koji će se održati u nedjelju 15. travnja 2012. u osječkom Old Bridge Pubu. Hackathon je okupljanje developera i IT entuzijasta koji u zadanom vremenu timski razvijaju nove softverske projekte, stoga sve geekove, geekete i zaljubljenike u software development pozivamo da nam se pridruže na cjelodnevnom druženju!

Radni dio #OSChackathona trajat će deset sati, a slijedit će ga party kojim uključeni u projekt Osijek Software City žele počastiti sve koji vjeruju u ovu inicijativu i podržavaju je. Hackathon će se održati na katu Old Bridge Puba (Tvrđa, Osijek) u nedjelju 15. travnja 2012. Okupljanje sudionika i priprema planirani su za 9 sati, radni dio trajat će sveukupno 10 sati, od 10:00 do 20:00, nakon čega slijedi proglašenje pobjednika te oko 21 sat party u podrumu Puba. Za sudjelovanje u hackathonu potrebna je samo prijava (kotizacije nema), a za trajanja radnog dijela svim će sudionicima biti osigurani hrana i piće.

Propozicije #OSChackathona:

  1. Sudionici hackathona rade na projektima u timovima. Maksimalan broj članova jednog tima je 3 osobe. Prijave putem Entrio sustava obavljaju se na pojedinačnoj razini: dakle, svaki sudionik (koji može, ali i ne mora pripadati unaprijed formiranom timu) prijavljuje se osobno! Ukoliko pripadate nekome timu, navedite ime tima u za to predviđeno polje unutar prijave, a ukoliko nemate tim, u isto polje upišite Nemam tim. Ukoliko pak nemate vlastiti tim za hackathon – nemojte brinuti. Prijavite se svakako te ćete na licu mjesta biti raspodjeljeni u neki od timova.
  2. Sudionici koriste vlastita računala (laptope), dok će svima biti osiguran besplatan pristup internetu;
  3. Tema hackathona je otvorenog tipa: timovi rade na čemu god žele (desktop, web ili mobile aplikacije), ali from scratch;
  4. Tehnologija razvoja je proizvoljna, no svakako u za to predviđenom polju unutar prijave navedite koja će to tehnologija biti.
  5. Prijaviti se možete do utorka 10. travnja 2012., do 15:00 sati!

PRIJAVA na #OSChackathon

Zanimljivo je spomenuti da će se hackathon održati pod budnim okom CRANE-a (Croatian Business Angel Network) – hrvatske mreže poslovnih anđela, odnosno privatnih investitora zainteresiranih za ulaganja u inovativne projekte u vrlo ranom stadiju razvoja. Pobjednici će dobiti priliku predstaviti se domaćim poslovnim anđelima i konkurirati za investiciju, ali ni ostali kvalitetni radovi neće proći nezapaženo.

Projekt Osijek Software City inicijativa je nekoliko osječkih IT tvrtki kojom se, zbog manjka kvalitetne radne snage na tržištu rada, želi povećati atraktivnost developerske struke u Osijeku, pridonijeti konkurentnosti mladih progamera te potaknuti (samo)zapošljavanje.

Glavni medijski pokrovitelj projekta Osijek Software City, portal Osijek031.com i ovoga će se puta pobrinuti za web streaming. Stručni medijski partner projekta je Netokracija.com.

Za veliki angažman oko hackathona posebnu zahvalu zaslužuje IEEE Student Branch pri ETFOS-u!

PARTY

Početak oko 21h, u podrumu Old Bridge Puba, Tvrđa – Osijek.

Pelinkovac 0.03l – 8,00 kn
Osječko točeno 0,50l – 10,00 kn
Pan Pšenični 0,50l – 10,00 kn
Graševina 1l + Studenac 1l – 80,00 kn
Frankovka 1l + 4 Coca-Cole – 100,00 kn

Najave događaja

  • Nema nadolazećih događaja.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *