Osijek Mini Maker Faire 2016

Zanima li vas robotika, računala, elektronika, RC uređaji, virtualna stvarnost, 3D printanje, laseri, interaktivna umjetnost, zelene tehnologije, električni automobili, interaktivne igračke i sve vrste strojeva?

Ako je vaš odgovor DA, onda nikako ne smijete propustiti Osijek Mini Maker Faire 2016 koji će se održati 14. svibnja u Elektrotehničkoj i prometnoj školi u Osijeku, Istarska 3, od 10 do 18:00 sati.

Osijek Mini Maker Faire 2016 prvi je događaj takve vrste u Hrvatskoj, a i šire u regiji. Radi se o jedinstvenoj kombinaciji sajma, konferencije i festivala gdje možete pokazati vaše ideje i kreacije, te podijeliti znanje s drugim “makerima”. Izlagači mogu biti tehnološki entuzijasti, hobisti, znanstvenici te umjetnici svih vrsta i dobi. Svima im je zajednička inventivnost, kreativnost i “sam svoj majstor” pristup stvaranju.

Originalni Maker Faire održava se u San Mateu, Kalifornija te je 2015. proslavio desetu godišnjicu s više od 1100 izlagača i 145000 posjetitelja. 

Mini Maker Faire 2016 organizira Osijek Software City u suradnji sa #labOS hacklabom i pod pokroviteljstvom Maker Media, izdavačem časopisa Make koji oko sebe okuplja globalni “makers” pokret.

Ako želite sudjelovati kao izlagači ili voditelji radionice možete se prijaviti na PRIJAVA.
Ukoliko želite vidjeti što drugi rade, razmijeniti znanja, dobiti inspiraciju za novi projekt ili samo provesti ugodan dan u druženju s kreativcima svih vrsta, posjetite nas! Ulaz je besplatan, a zabava zagarantirana!

Više informacija na: http://makerfaireosijek.com

Najave događaja

  • Nema nadolazećih događaja.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *